Følg instruksjonene herunder for å registrere ditt abonnement til din BullGuard konto.

 

1. Klikk på linken herunder for å komme til BullGuards kontoside.

 

https://myaccount.Bullguard.com/login

 

 

2. Tast inn brukernavn / e-mailadresse, samt adgangskode til din BullGuard konto og klikk deretter på knappen ”Login”.

 

NB: Hvis du har glemt din adgangskode, så kan du nullstille den ved å klikke på linken ”Forgot your password?” og følge instruksjonene til hvordan du nullstiller din kode.

 

 

 

3. Innen du fortsetter med å registrere din lisensnøkkel, så har du mulighet for å endre språket på din konto til norsk, så det er enklere å følge veiledningen.

 

NB: hvis din konto allerede er innstilt til det ønskede språk, så kan du hopper over dette punktet.

 

Klikk på den ”lille globusen” i øverste høyre hjørne av nettleservinduet og velg norsk i listen over mulige språk.

 

Språket på din konto vil nå være endret til norsk og du kan fortsette med registreringen av din lisens.

 

 

 

4. Du skal nå registrere BullGuard lisensnøkkel til din BullGuard konto.

 

Tast inn lisensen, som du finner i din leveringsmail, i inntastningsfeltet og klikk deretter på knappen ”Aktiver” til høyre for feltet.

 

NB1: Hvis det er snakk om en fornyelse av et abonnement, så vil den nye lisensen forlenge det nåværende abonnement med det antall dager lisensen gir adgang til.

 

NB2: Hvis du mottar mer enn én lisens i din kvitteringsmail, så skal du registrere samtlige lisenser for å få dekning til det samlede antall dager det bestilte abonnement inneholder.

 

NB3: Det er kun mulig å ha ett abonnement per produkt registrert til en BullGuard konto, og det vil derfor være nødvendig å opprette flere BullGuard kontoer, hvis det er behov for mer enn ett abonnement til å dekke dine enheter.

 

 

 

5. Du har nå registrert din lisens til din BullGuard konto, og du kan nå se opplysninger vedrørende ditt nye abonnement, som for eksempel antall dager, samt hvilket produkt lisensen er registrert til.

 

Hvis ditt nye abonnement ikke er synlig på din BullGuard konto umiddelbart etter registreringen av lisensen, så skal du bare logge av og på for å oppdatere kontosiden.

 

 

 

Gå tilbake til Hovedveiledningen
Fortsett til installasjonsveiledningen