Sikkerhet er ikke bare sikkerhet, og all sikkerhet er ikke bare definert som antivirus.

La oss starte med de 3 utgavene som er tilgjengelige på markedet i dag. Så du får en god solid forståelse av forskjellen mellom grunnleggende sikkerhet, standard sikkerhet og total sikkerhet. På den måten er du best rustet til å ta det riktige valget når du velger en sikkerhetsløsning for dine behov. Det er viktig å forstå, alle produsenter som bullguard, norton, kaspersky etc. har ofte 3 versjoner som vanligvis er delt inn i Basic (Antivirus) Standard (Internet Security) Total (Premium). Men at det også er en veldig stor forskjell mellom hvordan du er beskyttet og hva systemet ditt kan tilby med tanke på alternativer.

I tillegg til det som følger med funksjonene, vil du også se at basen ofte ikke fungerer på andre enheter enn PC-en. Da har du f.eks. Mac, base fungerer ikke.

Men vi starter rett fra toppen og den beste utgaven på markedet.

 

Total sikkerhet

På fordelaktig.no kaller vi det Total sikkerhet, men det kalles vanligvis "Total protection, Premium protection, Ultimate protection eller Deluxe. Vi synes bare det er litt enklere med Total security!

En total sikkerhetspakke gir deg selvfølgelig den største, bredeste og sikreste løsningen av dem alle. Det er her du får alle produsentens mange forskjellige funksjoner i en pakke. Total Security inkluderer alle funksjonene du finner i en Basic (Antivirus) og alle funksjonene som finnes i en standard (Internet Security). Men i tillegg ser du ofte at produsenter har ekstra viktige funksjoner som full identitetsbeskyttelse som inkluderer beskyttelse av e-postadresser, telefonnummer, kreditt- og debetkort, førerkort, pass, lojalitetskort, bankkontoer, etc.

En annen ting som er viktig og ofte der en total sikkerhetsløsning skiller seg ut er antall enheter du kan beskytte. I dagens Danmark kan det ikke tenkes at en husholdning har litt mer enn en datamaskin. Vanligvis ser vi at mamma og pappa har en datamaskin hver og at barna har en datamaskin. Så det som noen mobiltelefoner og nettbrett. Men i tillegg til flere enheter, blir de vanligvis også brukt veldig forskjellig. Mamma og pappa surfer og handler, guttesurfere og spillere. Jenta surfer og handler.

Den stiller visse spesifikke krav til sikkerhetsløsningen din, da den må kunne beskytte deg mot dårlige nettbutikker, den må ikke forstyrre når du spiller, og den må også fungere på forskjellige enheter. Her kommer total sikkerhet virkelig til sin rett og definitivt det riktige valget hvis du vil ha den beste og mest fleksible beskyttelsen for husholdningen.

Det må imidlertid sies at du også kan få total sikkerhet for en eller flere enheter.

 

Klikk her for å se vårt utvalg av Total sikkerhet

 

Standard sikkerhet

Generelt kalt Internet Security. På e-Gear.se er det våre standard sikkerhetsløsninger, som godt kan betraktes som det nest beste sikkerhetstrinnet for enhetene dine.

Du får alt du finner i en Basic Security Pack (Antivirus) + mange ekstra funksjoner, som kan variere fra produsent til produsent, men ikke så mye som du finner i en Total Security. Felles for Standard Security er at den har god, solid beskyttelse for enhetene dine og er designet for å oppdage trusler før du treffer dem (i motsetning til Basic Security, som gir beskyttelse lokalt på enheten din, noe som betyr at du har blitt utsatt for det dårlige, men beskyttet lokalt på enheten). Med standard sikkerhet oppdager du trusler, dårlige lenker fra nettstedet og blir advart før du fortsetter, og du blir derfor ikke utsatt.

I tillegg vil du med en standard sikkerhet få mange ekstra funksjoner som. muligheten til å beskytte flere enheter som PC - Mac og mobil. stoppe hacking av webkamera, beskytt nettleseren din mens du surfer på nettet eller krypter nettleseren når du gjør betalinger online og mer. Avhengig av hva du leter etter, er det åpenbart en forskjell mellom hva de forskjellige produsentene prioriterer og inkluderer i de forskjellige pakkene. Husker du at du trenger hjelp? Så fortell oss hva du vil og hva som er viktig for deg, så kan vi også finne den rette løsningen for dine behov.

Standard sikkerhet er det vi på e-Gear.dk anbefaler som et minimum hvis du søker på Internett, gjør online transaksjoner, spiller dataspill og mer. Selvfølgelig er det viktig at du tar hensyn til antall enheter du vil beskytte, samt om funksjonene er inkludert som du trenger.

Hvis du vil være helt sikker på at du har all nødvendig beskyttelse, er du best kledd med en total sikkerhet.

 

Klikk her for å se vårt utvalg av standard sikkerhet

 

Basis sikkerhet

Vi startet med Total Security øverst og endte med den absolutt laveste formen for sikkerhet tilgjengelig på markedet, og det er med Basic Security.

Grunnleggende sikkerhet er beskyttelse som fungerer lokalt på datamaskinen din. Dette betyr i utgangspunktet at trusler fra nettet, e-posten din og mer kan lande på datamaskinen din at du får beskjed om det. Det er her grunnleggende sikkerhet kommer inn og beskytter deg ved å informere deg om at du har noe søppel på datamaskinen din og deretter lar deg fjerne det.

Avhengig av hvilken produsent du velger, kan en av funksjonene selvfølgelig være forskjellige. Men felles for alle er at det er den laveste formen for beskyttelse.

Hvis du ikke bruker datamaskinen ganske ofte og bare vil ha en helt grunnleggende sikkerhet, er en grunnleggende sikkerhet definitivt den rette tingen for deg, men på e-Gear.se anbefaler vi som et mime at du velger en standard sikkerhet

 

Klikk her for å se vårt utvalg av Basis sikkerhet