Informasjonskapsler og personvern

1. Eierinformasjon

Dette nettstedet driftes av:

Downloadcentral.no ApS

Vestergade 55, 1.

5000 Odense C

support@fordelaktig.no

2. Informasjonskapsler

Dette nettstedet anvender informasjonskapsler i henhold til ovennevnte formål. En informasjonkapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din for å kunne gjenkjenne datamaskinen din ved senere besøk. Det er ingen personlige opplysninger som lagres i våre informasjonskapsler, og de inneholder ikke virus.

2.1 Så lenge oppbevares informasjonskapsler

Informasjonskapsler sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk.

2.2 Slik sletter du informasjonskapsler

Se veiledning her: http://www.nettvett.no/personvern/informasjonskapsler-cookies/slik-sletter-du-informasjonskapsler-cookies

2.3 Hvordan unngår jeg informasjonskapsler?

Du kan blokkere informasjonskapsler hvis du ikke ønsker å motta dem. Se veiledning her: http://www.nettvett.no/personvern/informasjonskapsler-cookies/slik-avviser-du-informasjonskapsler-cookies

2.4 Hva informasjonskapsler brukes til på nettstedet vårt

Informasjonskapsler brukes til å føre statistikk over antall brukere samt opplysninger om kjønn, alder, geografi og interesser til våre brukere for å kunne tilpasse innhold og reklame deretter.

2.5 Google Analytics (trafikkmåling)

Nettstedet bruker informasjonskapsler fra Google Analytics til å måle trafikken på nettstedet.

Du kan velge å inngå i Gemius-målingen her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annonsenettverk

Nettstedet bruker følgende annonsenettverk:

Google AdWords

Det er mulig å avmelde å inngå i en rekke annonsenettverk som deler opplysninger på tvers av ulike nettverk.

3. Bruk av personopplysninger

Personlig informasjon blir aldri utlevert til tredjeparter med mindre du uttrykkelig samtykker. Vi samler aldri personlige opplysninger uten at du selv har gitt oss denne informasjonen ved registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse m.m. Her samles opplysninger om navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og

kunnskap til ulike emner.

Personlig informasjon blir brukt til å gjennomføre kjøpet eller tjenesten som informasjonen er samlet inn i forbindelse med. Informasjonen benyttes også til å øke vår kunnskap om deg og øvrige brukere av nettstedet. Denne bruken kan omfatte blant annet undersøkelser og analyser med hensikt å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklame tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Beskyttelse av personopplysninger

Ifølge personopplysningsloven må dine personlige opplysninger oppbevares trygt og konfidensielt. Vi lagrer dine personlige opplysninger på datasystemer med begrenset tilgang, som er plassert i kontrollerte anlegg. Sikkerheten vår kontrolleres jevnlig for å avgjøre om våre brukeropplysninger håndteres forsvarlig, og stadig med tanke på dine rettigheter som bruker. Dog kan vi ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverføring over Internett. Dette betyr at det kan være en risiko for at andre uvedkommende får tilgang til informasjonen når data sendes og oppbevares elektronisk. Du avgir dermed dine opplysninger på eget ansvar.

Personlig informasjon blir slettet eller anonymisert fortløpende når formålet, som den ble samlet inn til, avsluttes. Personlig informasjon slettes senest 12 måneder etter bruk.

Den raske utviklingen av Internett betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Dersom vi gjør det, retter vi selvfølgelig datoen for “sist oppdatert” nederst på siden. Ved vesentlig endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig melding på våre nettsider.

I den grad det behandles personopplysninger om deg, har du ifølge personopplysningsloven rett til å vite hvilke personopplysninger som angår deg. Hvis det viser seg at informasjon eller data som omhandler deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve disse rettet, slettet eller blokkert. Du kan til enhver tid innvende at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for behandling. Du kan også til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke. Du har mulighet til å klage på behandlingen av informasjon og data som gjelder deg.