Regular price: 219.0000 NOK 219 In stock! Order now!

Kaspersky AntiVirus 2020 - 3 enheter

Med Kaspersky Antivirus installert på din Windows-baserte computer behøver du ikke lengere å bekymre deg om virus- og malware-angrep.

Antivirusprogrammet besitter også en "Sårbarhetsscanner" som løpende vil analysere ditt system og evaluere om det er sikkerhetsbrister som skal løses eller foreldet softwareinstallasjoner som bør oppdateres før det kan misbrukes av tredjepart.
 
Kaspersky AntiVirus inneholder følgende funksjoner:
 
Antivirus
Anti-Phishing
Proaktiv beskyttelse
Sårbarhetsscanner
Intelligente oppdateringer
Safe Surf teknologi
Systemovervåkning
Gamer-modus
 
Kaspersky har gjennom mange år spesialisert seg i bekjempelse av virus og malware som kan infisere computere og forårsake skade, så teknologien er alltid i forkant med de nyeste trusler. Med funksjonen Systemovervåkning er alt datatrafikk til din computer konstant overvåket, så ingen virus slipper inn.
 
Kaspersky Antivirus har styrken til å bevokte hele din computer, uansett om du åpner til filer, e-mailer, har internetaktivitet eller anvender klienter til chatbeskjeder, idet antivirusprogrammet omfatter dedikerte funksjoner for hver av disse kategoriene. I det store og hele er det ingen sjanse for at Kaspersky Antivirus ikke skulle yte sit beste - ditt system vil bli beskyttet, uansett om du mottar og sender e-mailer, chatter, downloader filer, eller rett og slett surfer på internettet.

Programvare - Nedlasting
NOK  219,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Produsent: Kaspersky

Antall lisenser: 3 enheter

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8 og Windows 10