Regular price: 159.0000 NOK 159 In stock! Order now!

Kaspersky Antivirus 2020 - 1 enhet

Kaspersky Antivirus beskytter datamaskinen din mot alle former for virus og angrep fra skadelig programvare.

Kaspersky Antivirus er en av de mest effektive antivirusløsningene, som er på markedet i øyeblikket og programmet presterer en fremragende sporingsrate, kombinert med sanntidsbeskyttelse og definisjonsoppdateringer, som lastes ned til datamaskinen på en daglig til ukentlig basis.

Brukergrensesnittet er bekvemt og får deg til å tro, at du bruker en applikation, som kun er basert på basale funksjoner, selv om kraftverket, som skjules der bakom, er verd hvert et øre. Kaspersky Antivirus er ikke bare i stand til å oppdage og fjerne trusler på datamaskinen din, men også til å beskytte din e-postklient, øyeblikksmeldinger (chat-klienter) og nett-trafikk, uansett hvilken nettleser du bruker.

Programmet har tre arbeidsmåter til skanning av datamaskinen din avhengig av dine behov: “Full Skanning” til å kontrollere hele datamaskinen. “SårbarhetsSkanning” er til å søke etter sårbarheter i systemet og installerte programmer og tjenester, som ville kunne åpne døren for ondsinnede angrep. “Skanning av Kritiske Områder” er til å kontrollere de objektene, som innleses med operativsystemet ved oppstart av Microsoft Windows.

Skanning tar imidlertid litt tid, spesielt hvis du har en mengde filer vil dette nedsette hastigheten på datamaskinen din, når den forsøker å rense, eller fjerne infiserte filer. Oppdatering av virusdefinisjoner blir “motsatt” levert til datamaskinen din på meget kort tid og du vil overhodet ikke bli forstyrret av denne oppgaven.

Det finnes også et utvalg av andre nyttige verktøy som kan hjelpe deg ved behov, slik at du kan være sikker, inkludert den såkalte “Kaspersky Rescue Disk”, som kan gjøres om til en oppstartbar CD eller USB-Minnepenn, som enkelt kan spore og fjerne infeksjoner, et “Privacy Cleaner” verktøy, et “Browser Configuration” hjelpeprogram til å gøre Internet Explorer en smule tryggere samt “Microsoft Windows Troubleshooting” til å kontrollere og optimere Microsoftrelaterte sikkerhetsinnstillinger.

Kaspersky Antivirus har styrken til å passe på hele datamaskinen din, uansett om du refererer til filer, e-post, Internettaktivitet, eller klienter til direktemeldinger, idet den omfatter dedikerte funksjoner for hver av disse kategoriene. I det store og hele vil Kaspersky Antivirus sannsynligvis alltid gi deg ytelse på toppnivå, systemet ditt vil bli beskyttet, uansett om du mottar og sender e-poster, nettsnakker, laster ned filer, eller bare surfer på internettet.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  159,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Kaspersky

Antall lisenser: 1 enhet

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10