Regular price: 249.0000 NOK 249 In stock! Order now!

Kaspersky Internet Security Multi-Device 2020 - 1 enhet

Kaspersky Internet Security inneholder en rikholdig overflod av sikkerhetsfunksjoner og beskyttelse på mange nivåer inkludert beskyttelse mot søppelpost og spionprogramvare. Den beskytter privatlivet og har modul til foreldrekontroll, samtidig med at programvaren leverer en av de høyeste gradene av beskyttelse mot virus, “rootkits” og trojanske hester.

Programmet inkluderer også beskyttelsesteknologier mot trusler på nettet og fiskeangrep og skjermer din nettidentitet og private identitet mot ondsinnede hjemmesider hvis eneste formål er å stjele personlige opplysninger for misbruk. Programmets nettskybaserte sikkerhedsteknologi gir mulighet for å samle inn informasjon om de nyeste truslene og sikrer på den måten at datamaskinen din er utstyrt med et passende forsvar mot virus og skadelig programvare.

Nettskykonseptet går nettop ut på at Kaspersky lynhurtig kan diagnostisere og registrere nye trusler som f.eks. et nytt virus, og straks oppdatere alle versioner av Kaspersky Internet Security med relevante sikkerhetsforanstaltninger til å nøytralisere trusselen innen den sprer seg.

Installasjonen tar litt tid, og for å være i stand til å starte programmet på den rette måten kan en omstart være nødvendig i visse tilfeller. Ditt første møte med Kaspersky Internet Security og programmets grensesnitt er behagelig. Det har et nydelig udseende og et velorganisert kontrolpanel, som inkluderer snarveier til alle programmets funksjoner. Du er i stand til å starte fire forskjellige skanningstyper:

En Full Skanning (analyserer i dybden alle filene på alle harddisker og tilkoblede enheter), en Critical Areas Scan (analyserer deler, som innleses ved oppstart av systemet, eller er tilføyet av brukere), en Vulnerability Scan (sporer og fjerner sårbarheter, som kunne innvirke på sikkerheten) og en Custom Scan Mode (som gir deg mulighet for manuelt å velge de områdene, som skal analyseres). Skanningshastigheten er passende og suksessfull skanningsprosess gir deg en detaljert rapport om de truslene som den har funnet – sammen med de anbefalte forholdsreglene vedrørende disse.

Kaspersky Internet Security beskytter din identitet på nettet og leverer sikkerhet i forbindelse med transaksjoner på nettet og handling via Safe Money funksjonen. På denne måten kan betalinger og banktransaksjoner på nettet foregå i sikre omgivelser – friholdt for bedrageri og tyveriforsøk. Med Parental Control (foreldrekontroll) har du styr på tiden dine barn bruker foran datamaskinen. I tillegg kan du legge inn begrensninger vedrørende deres bruk av øyeblikksmeldinger via et sett regler som er lagt inn på forhånd, og samtidig blokkere eventuelle hjemmesider som ikke er i dine barns interesse å besøke.

Sektionen med systemverktøy inkluderer en Rescue Disk funksjon (gir deg mulighet til å opprette en oppstartbar CD eller DVD, som inneholder verktøy for å finne skadelig programvare), en Privacy Cleaner (fjerner lagret informasjon i nettleseren om nettsider, hurtigbuffer og logger), en Windowskomponent til feilsøking (sporer skadelige eller feil innstillinger forårsaket av skadelig programvare) og en Browser Configuration funksjon (analyserer innstillinger i Internet Explorer ut fra en sikkerhetsmessig synsvinkel).

I det store og hele er Kaspersky Internet Security et fremragende valg for pc-brukere, som bruker Internett i stor grad. Utover å ha en tilfredsstillende antivirusteknologi fører programmet seg frem med et utvalg av beskyttelsesverktøy, som er rettet mot skadelig programvare og informasjonsfisking på nettet, samt foreldrekontroll og begrensning av diverse applikasjoners muligheter på datamaskinen din.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows, Mac, Android
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Android: 4.0
Programvare - Nedlasting
NOK  249,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  249,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Kaspersky

Antall lisenser: 1 PC

Plattform: Windows, Mac, Android