Regular price: 359.0000 NOK 359 In stock! Order now!

Kaspersky Internet Security Multi-Device 2020 - 5 enheter

Internet Security Multi-Device er en veldig stor sikkerhetspakke som hjelper med å beskytte din Windowsbaserte datamaskin, din Macintosh-datamaskin, din mobiltelefon og Android-nettbrett (dog ikke iPad eller iPhone) – i alt 5 enheter kan beskyttes med denne versjonen av Internet Security Multi-Device.

Til din Windowsbaserte datamaskin vil du få Kaspersky Internet Security som sørger for en altomfattende sanntidsbeskyttelse av alle dine filer, nedlastninger og innkommende post i innboksen. En nettskybasert overvåking av datamaskinen din hjelper til med å blokkere de nyeste truslene før de kan gjøre skade. Hver gang du besøger en hjemmeside vil Kaspersky Internet Securitys indbyggede sikkerhetsverktøy sjekke om hjemmesiden er reel og ikke falsk – f.eks. at den bruker fiskemetoder til å stjele personlige opplysninger.

En 2-veis brannmur blokkerer nettverksangrep og hackere. Til innboksen får du et filter for søppelpost som sorterer bort søppelpost. Til å beskytte de yngre brukerene av datamaskinen følger det med en modul for foreldrekontroll.

Til din Macintoshbaserte datamaskin får du Kaspersky Security for Mac som er Kasperskys nyeste satsning innenfor sikkerhedspakker til Macintosh. Programmet inneholder de samme funksjonene som til Windows.

Til din mobiltelefon får du Kaspersky Mobile Security som sørger for å beskytte mobiltelefoner under Windows Mobile, Symbian, BlackBerry og Android -styresystemer – dessverre støttes foreløbig ikke iOS. Kaspersky Mobile Security har en sanntid virus-scanner, en avansert brannmur, og det er mulig å blokkere uønskede oppkall og SMS-beskjeder fra spesifikke eller ukjente numre.

Modulen Privacy Mode skjuler de kontaktpersonene, oppkall, SMS-beskjeder som du spesifiserer. Hvis mobiltelefonen din blir stjålet kan programmet gi deg de presise koordinatene på Google map – du kan likeledes deaktivere eller slette alt innhold på mobiltelefonen, selv hvis SIM-kortet er fjernet, via fjernstyring.

Til nettbrettet ditt får du Kaspersky Tablet Security som gir beskyttelse til ditt Android-nettbrett. Det følger med en sanntid virus-scanner og det er spesielt fokus på skanning av de applikasjonene som lastes ned via Google play. Oppdateringer til Kaspersky Tablet Security er små og ofte, så de ikke sløver yteevnen på nettbrettet ditt. En brukervennlig Desktop Security Gadget gir deg enkelt adgang til sikkerhetssenteret ditt.

Det praktisk ved Internet Security Multi-Device er, at du selv kan velge hvilke enheter du ønsker å beskytte. Kjøper du denne 5-enheters-versjonen av Internet Security Multi-Device, så kan du fritt velge om du f. Eks ønsker å beskytte din PC, Macintosh og én mobiltelefon – eller du kan aktivere 5 versjoner av Kaspersky Internet Security. En kombinasjon av 5 enheter, som passer med dine behov. Av hensyn til leveringen, så sendes alle de relevante koblingene for nedlasting sammen med din kvittering og instruksjoner om hvordan du håndterer installasjonen.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows, Mac, Android
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem:

Apple MacOS X 10.9 eller nyere
Android 2.3 eller nyere
Programvare - Nedlasting
NOK  359,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  359,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Kaspersky

Antall lisenser: 5 enheder

Plattform: Windows, Mac, Android