• anti-malware-bytes-norsk

Malwarebytes Anti-Malware Premium

Malwarebytes Anti-Malware Premium sørger for å holde datamaskinen din fri for alle typer angrep fra skadelige programvarer – fra virus, trojanske hester, rootkit til oppringingsprogrammer, spionprogrammer, ormer osv.

249 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Malwarebytes Corporation
Språk: Norsk
Antall lisenser: 3 PC
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows

Malwarebytes Anti-Malware Premium sørger for å holde datamaskinen din fri for alle typer angrep fra skadelige programvarer – fra virus, trojanske hester, rootkit til oppringingsprogrammer, spionprogrammer, ormer osv. Malwarebytes Anti-Malware er en rask og effektiv sikkerhetsløsning for fjerning av skadelige programvarer og vil virke forebyggende mot fremtidige infeksjoner på datamaskinen din.Du vil oppleve at Malwarebytes Anti-Malware er svært enkelt å bruke. Så snart du har åpnet Malwarebytes Anti-Malware Premium kan du foreta en skanning, og programvaren vil sjekke de mest utsatte stedene på datamaskinen for skadelige programvarer. En normal skanning av hele datamaskinen tar kun fra 10 til 15 minutter. Det er en del raskere enn konkurrerende programmer.

Malwarebytes Anti-Malware er også veldig presis i sine skanninger, og programvaren finner ikke kun skadelige programvarer, men også potensielle sikkerhetshull i datamaskinens innstillinger osv.

Vær opmerksom på at Malwarebytes Anti-Malware Premium selges med en livslang og ubegrenset lisens.

anti-malware