Regular price: 299.0000 NOK 299 In stock! Order now!

McAfee AntiVirus Plus Unlimited 2019 - 50 enheter

McAfee Antivirus Plus tilfører datamaskinen din optimal beskyttelse mot virus, og lar deg surfe og handle sikkert på nettet.

Antivirusprogrammet fra McAfee gir deg mulighet til å nyte fordelene ved surfing og handling på Internett uten å bli utsatt for sikkerhetsrisikoer eller all verdens virusinfeksjoner.

Med McAfee Antivirus Plus opnår datamaskinen din digital sikkerhet og et stabilt sikkerhetsvern mot diverse typer angrep fra skadelig programvare. Antivirusprogrammet leverer en avansert sårbarhetsskanner (vulnerability skanner), som hele tiden skanner for sikkerhetshull og oppdaterer datamaskinen din med de nyeste virusoppdateringene mot trojanske hester, virus, spionprogramvare, “rootkits” m.m.

Med i antivirusprogrammet får du også McAfee SiteAdvisor, som opplyser om hvorvidt den hjemmesiden du skal til å besøke er sikker, eller ikke, med sine røde, gule og grønne sikkerhedsvurderinger.

Med den medfølgende modulen “McAfee QuickClean” kan du optimere yteevnen og hastigheten til datamaskinen din ved å slette unødvendige filer, og således holde harddisken din i toppform.

Har du behov for fullstendig å slette fortrolige filer og data, så er modulen “McAfee Shredder” behjelpelig, og du kan slette utvalgte data hinsides rekonstruksjon.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  299,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  299,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: McAfee

Antall lisenser: 20

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10