• McAfee Antivirus Plus 2017 Norsk

McAfee Antivirus Plus Unlimited – 1 år

McAfee Antivirus Plus Unlimited tilfører datamaskinen din optimal beskyttelse mot virus, og lar deg surfe og handle sikkert på nettet.

299 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: McAfee, Inc.
Språk: Norsk
Antall lisenser: Ubegrenset
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows, Mac, Android & iOS.

McAfee Antivirus Plus tilfører datamaskinen din optimal beskyttelse mot virus, og lar deg surfe og handle sikkert på nettet.

Antivirusprogrammet fra McAfee gir deg mulighet til å nyte fordelene ved surfing og handling på Internett uten å bli utsatt for sikkerhetsrisikoer eller all verdens virusinfeksjoner.

Med McAfee Antivirus Plus opnår datamaskinen din digital sikkerhet og et stabilt sikkerhetsvern mot diverse typer angrep fra skadelig programvare. Antivirusprogrammet leverer en avansert sårbarhetsskanner (vulnerability skanner), som hele tiden skanner for sikkerhetshull og oppdaterer datamaskinen din med de nyeste virusoppdateringene mot trojanske hester, virus, spionprogramvare, «rootkits» m.m.

Med i antivirusprogrammet får du også McAfee SiteAdvisor, som opplyser om hvorvidt den hjemmesiden du skal til å besøke er sikker, eller ikke, med sine røde, gule og grønne sikkerhedsvurderinger.

Med den medfølgende modulen «McAfee QuickClean» kan du optimere yteevnen og hastigheten til datamaskinen din ved å slette unødvendige filer, og således holde harddisken din i toppform.

Har du behov for fullstendig å slette fortrolige filer og data, så er modulen «McAfee Shredder» behjelpelig, og du kan slette utvalgte data hinsides rekonstruksjon.

Screenshot:

McAfee Antivirus Plus