Regular price: 259.0000 NOK 259 In stock! Order now!

McAfee Internet Security 2019 - 3 enheter

McAfee Internet Security er et softwareprogram som beskytter din computer mot malware og virus. Programmet kommer med en lang rekke verktøy som sørger for å holde de ondsinnede tingene vekk fra ditt system så du trygt kan browse rundt på internettet.
 
McAfee Internet Security til Windows inneholder:

Antivirus
Antimalware
Firewall
Antispam
Foreldrekontroll
Sårbarhetsscanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder
Identitetsbeskyttelse
Optimaliseringsverktøy
 
Med en Real-Time scanner blir alle filer som du forsøker å bruke scannet slik at det ikke kan komme virus i det systemet denne veien. Den scanner både vedheftede filer og de filer du mottar gjennom apper som inneholder instant messaging.
 
Videre kommer McAfee Internet Security med en spam scanner som er integrert i Outlook, Windows Mail og Thunderbird. Spam scanneren går inn og håndterer dine beskjeder og kontakter. Du får mulighet for å lage noen spesifikke innstillinger så du kan blokkere e-mailadresser som du ikke vil motta mailer fra, eller filtrere dine mailer ved å bruke bestemte uttrykk eller navn.
 
Med Shredder funksjonen sørger McAfee Internet Security for at andre brukere ikke kan få adgang til dine slettede filer. Shredder funksjonen gjør at dine slettede filer ikke kan inndrives av andre. Softwaren kommer også med en mulighet for å sikkerhetskopiere dine viktige data til deres webside så du har sikret dine viktigste data.
 
Programmet kommer med foreldrekontroll så du kan gå inn og lage noen innstillinger som begrenser hvilke hjemmesider som gis adgang til av bestemte brukere av computeren. Du kan dermed tilpasse brukere så de er egnede til brukerens alder, og de ikke får adgang til uegnede websider.
 
Med QuickClean-modulet kan du få renset din harddisk for unødvendige filer. Verktøyet går inn og registrerer og renser dine midlertidige filer, din webbrowser historikk samt de beskjeder du har slettet fra din Outlook-konto.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav:

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  259,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  259,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: McAfee

Antall lisenser: 3 enheter

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10