McAfee Mobile Security for Android

McAfee holder mobilen fri for skadelig programvare og hackere, og smt sikrer deg online.
Regular price: 109.0000 NOK In stock! Order now!
kr 109 Inkl Moms
Antall:
ELLER

McAfee holder mobilen fri for skadelig programvare og hackere og holder deg trygg på nettet.


Når du installerer nye apper på mobiltelefonen din, surfer på sosiale nettverk eller bruker mobilen din som betalingsmetode, blir du utsatt for uredelige nettsteder og ondsinnet skadelig programvare.


Med McAfee Mobile Security installert på din Android-mobiltelefon, er du trygg mot alle disse farene. Du får også en tyverisikringsfunksjon, så vel som en funksjon for å optimalisere batterilevetiden på mobiltelefonen din.


McAfees prisbelønte sikkerhetsskanning beskytter mot de siste cybertruslene som kan skjules i apper, wi-fi-tilkoblingen og filer for å forhindre virus, malware og ransomware fra å infisere Android-enhetene dine. Med McAfee VPN † personvern og sikker internett surfing † kan du bruke offentlige wi-fi-nettverk, surfe på internett og bruke nettbank uten bekymringer. På Android-enheter kan du låse apper som inneholder sensitiv informasjon, slik at bare du kan få tilgang til dem. Finn telefonen din med en kartplasseringstjeneste, spill av en alarm eller få trinnvise instruksjoner for å spore den. Lås den mistede enheten din og slett all informasjon hvis den faller i gale hender.


UTTRYKK BESKYTTELSE AV MOBILLIV
Beskytt enhetene dine med en prisbelønnet sikkerhetsapp.


TJENTE VINNENDE SIKKERHETSKANAL
I tillegg til våre avanserte funksjoner for rask skanning og grunnleggende skanning, vil du også bli advart om ondsinnede apper, farlige nettsteder og farlige Wi-Fi-nettverk.


BESKYTT PERSONLIGE DATA
Hold din personlige informasjon utenfor nysgjerrige øyne.


DU VET ALLTID HVOR DIN ENHETER ER
Finn enheten enkelt hvis du har mistet den, eller hvis den er stjålet eller "lånt".


Få enheten til å kjøre raskere og lenger pr. Laste
Rengjør minnet, forleng batteriets levetid og slett søppelfiler.


Gjør en forbindelse uten å kjempe
Koble til Wi-Fi-nettverk uten bekymringer. Beskytt ditt privatliv når du surfer på Internett eller handler online. Kjør en skanning etter ondsinnede apper. Finn enheten din hvis den går tapt eller blir stjålet.


Android:
Telefoner og nettbrett med Google Android 7.0 eller nyere.
* Google Play-appen må være installert.
* Følgende Android-varianter kan ha kompatibilitetsproblemer, så prøv programmet før du kjøper: Color OS(Oppo), EMUI, HarmonyOS(Huawei), MIUI(Xiaomi) og OxygenOS(OnePlus)

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 13 eller nyere.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : 1 år

Platform: Android, iOS

Producentnummer: MMSETD1RAA

Manufacturer : McAfee

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.