Regular price: 399.0000 NOK 399 In stock! Order now!

McAfee Total Protection 2019 - 3 enheter / 2 år

McAfee Total Protection er et antivirus program som sørger for å holde din computer fri for virus, online trusler og spam.
 
Som sikkerhetsprogram inneholder McAfee Total Protection følgende moduler til forbedring av sikkerhetsnivået:

Antivirus
Antimalware
Firewall
Antispam
Foreldrekontroll
Sårbarhetsscanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder
Identitetsbeskyttelse
Optimaliseringsverktøy
Social Network Protection
Safe Wireless Network
Secure Links
 
Softwareprogrammet kommer med et hjelpeprogram som heter SiteAdvisor som blir integrert i din browser så den kan advare deg hvis den vurderer at den hjemmesiden du besøker ikke er pålitelig og potensielt kan skade ditt system.
 
McAfee Total Protection sikrer deg i mot internettrusler så du sikkert og trygt kan navigere rundt på internettet. Du kan selv gå inn og justerer innstillingerne for din firewall og anti-spam komponenter. Dette anbefales dog kun til de mer avanserte brukere, da standardkonfigurasjonen burde være nok til dine sikkerhetsbehov. Du får adgang til noen forskjellige typer scanninger som kan oppdage og fjerne virus, spyware og andre kjedelige infeksjoner fra ditt system.
 
Du kan til enhver tid scanne din computer, men du kan også velge å planlegge dine scanninger så den scanner systemet automatisk.
 
McAfee Total Protection kommer med en mulighet for å lage en backup av dine viktige filer og dokumenter, enten online eller ved å opprette passord-beskyttede mapper. Videre kommer softwareprogrammet også med en Shredder funksjon som sørger for å slette dine filer permanent så andre brukere ikke kan frembringe dem igjen.
 
Det kan ta noe tid å installere programmet fordi det kommer med så mange funksjoner og komponenter som den har bruk for å konfigurere. Men når programmet først er installert er det raskt og enkelt å gå til. Det er utviklet med et stort fokus på brukervennlighet, og de forskjellige menyene kommer med noen enkle navn, så det gir mening for alle brukere.
 
McAfee Total Protection inneholder altså en lang rekke verktøy som kan hjelpe deg med å bli beskyttet mot malware infeksjoner og hackere eller nysgjerrige personer. Programmet er utstyrt med forskjellige verktøy som sikrer deg selv når du er forbundet til internettet.

Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 3 enheter
Avtaleperiode:  24 måneder
Plattform: Windows, Mac, Android, iOS
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

Minstekrav:

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  399,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: McAfee

Antall lisenser: 3 enheter

Avtaleperiode: 24

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android