Regular price: 639.0000 NOK 639

Microsoft Office 2013 Home and Student

Microsoft Office til Hjemmet og Studiet er den populære officepakken som inneholder alle de populære tjenestene Word, Excel, PowerPoint og OneNote som er tidssparende til å klare arbeidsoppgavene i hjemmet, på studiet eller i den lille virksomhet.

Bemerk, denne utgaven er kun til installasjon på Windows-baserte datamaskiner. Ønsker du Mac-versjonen klikk her.

Microsoft Office til Hjemmet og Studiet til Windows inneholder følgende Office-programmer:

Microsoft Word 2013
Microsoft Excel 2013
Microsoft PowerPoint 2013
Microsoft OneNote 2013

Inneholder IKKE tjenesten Microsoft Outlook, for å få Outlook skal du kjøpe Microsoft Office Home and Business 2013.


Installasjonen   

Du kan installere Microsoft Office til Hjemmet og Studiet på en enkelt datamaskin av gangen. For å gjennomføre installasjonen vil du bli bedt om å opprette en Microsoft-konto og knytte lisensnøkkelen til denne kontoen. Det kan f. eks være din Hotmail eller Outlook e-mail adresse du anvender. Det er presis samme fremgangsmåte som hvis du kjøper Office som en fysisk DVD eller via Microsoft selv. Vi forhandler det bare til en lavere pris.


Online lagerplass

Via tjenesten OneDrive får du gratis online lagerplass, hvor du kan gjemme dokumenter og annet data som en slags ekstra harddisk. Du kan få tilgang til OneDrive fra din stasjonære datamaskin, bærbare datamaskin eller mobiltelefon. Alt data lagret på OneDrive blir synkronisert til de andre enhetene du logger på OneDrive med.


Hva er OneDrive helt presist?

OneDrive er en online tjeneste som du kan anvende til å laste opp dokumenter, filer og data til. Det er en såkalt "cloud-løsning" og det betyr, at all din data blir gjemt på Microsofts egne, sikrede servere. Det betyr også, at du alltid kan få tilgang til den gjemte data fra din datamaskin eller mobiltelefon. Du kan enkelt sende de opplastede filene via e-mail til kontaktpersoner eller publisere dem på din hjemmeside, blogg etc.

Du kan installere OneDrive som et separat tilleggsprogram på ditt skrivebord og enkelt overføre dokumenter og filer til din OneDrive konto. Alle data opplastet til OneDrive blir automatisk synkronisert, så du alltid har adgang til de nyeste versjoner av dine filer fra f. eks din mobiltelefon.


Kan Office 2013 dokumenter åpnes i tidligere versjoner av Office?

Ja, hvis du f. eks har opprettet et Word 2013 dokument på din datamaskin og ønsker å åpne dokumentet på en annen datamaskin via Office 2010, så skjer det uten problemer. Du kan åpne Office dokumenter i følgende tidligere versjoner: Office 2007, Office 2010 og selvfølgelig også i det nye Office 365.


Forskjellen mellom Office 2013 og Office 365

I denne utgaven av Office 2013 får du Office-programmene Word, Excel, PowerPoint og OneNote stillet til rådighet. Du kan bruke lisensnøkkelen på en enkelt datamaskin i en ubegrenset lisensperiode. I utgaven Office 365 får du Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. Du kan installere Office 365 på opptil 5 separate enheter, men lisensperioden er kun på 12 måneder av gangen.

Programvare - Nedlasting
NOK  639,00 Inkl. 25% MVA
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Microsoft

Antall lisenser: 1 PC

Avtaleperiode: Lifetime

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10