• office365boxshotsdknew

Microsoft Office 365 Personal

Med Microsoft Office 365 Personal kan du installere og bruke de populære modulene fra Kontorpakken Microsoft Office på datamaskinen din via et abonnement som løper i 12 måneder om gangen. Kan installeres på Windows og Macintosh.

519 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Norsk (multi)
Antall lisenser: 1 Windowsbasert datamaskin eller 1 Macintoshbasert datamaskin + 1 Windowsbasert nettbrett eller 1 iPad
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows, Macintosh, iPad, iPhone, Android, Telefon med Windows

Microsoft Office 365 Personal inneholder

Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Microsoft OneNote
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher
Microsoft Access

Lisensnøkkelen omfatter

Du kan installere Microsoft Office 365 Personal på 1 Windowsbasert datamaskin eller 1 Macintoshbasert datamaskin + 1 Windowsbasert nettbrett eller 1 iPad.

Lagringsplass på nettet

Med til Microsoft Office 365 Personal får du 1 TB lagringsplass via tjenesten OneDrive. Du står helt fritt med tanke på hva du laster opp til din OneDrive-konto, som i prinsippet fungerer som en glimrende funksjon for sikkerhetskopiering. All informasjon lagret på din OneDrive-konto blir løpende synkronisert til de andre enhetene som du bruker kontoen sammen med.

Taletid på Skype

Hver måned får du med Microsoft Office 365 Personal 60 minutter taletid via Skype. Forbruket omfatter oppkall til mobiltelefoner i 8 land/områder og oppkall til fastnettelefoner i fler enn 60 land/områder.

Kan jeg installere Office 365 Personal på min Mac?

-> Programmene, som er tilgjengelige for Mac-brukere, og deres versjonsnummer kan være forskjellige fra dem som er tilgjengelige for PC-brukere. Hvis du har et aktivt Office 365 Home-, Office 365 Personal- eller Office 365 University-abonnement samt tilgjengelige installasjoner, kan du installere Office med Word-, Excel-, PowerPoint- og Outlook-programmene på Mac-en din. OneNote til Mac fås som en separat nedlasting fra Mac App Store. Programmene Publisher og Access er ikke tilgjengelige til Mac.

Kilde: http://office.microsoft.com

Detaljert beskrivelse

Microsoft Word – i det nye arbeidsområdet for redigering og lesing flytter teksten seg automatisk hele tiden i spalter for å gjøre det lettere å lese på skjermen. Færre menyer betyr større fokus på innholdet ditt, kun ledsaget av verktøy som passer godt sammen med din lesning. Åpne en PDF i Word og rediger innhold slik som avsnitt, lister og tabeller, som om du åpnet en Word-fil – lagre innholdet på nytt direkte i PDF-filformatet. Vis din stil og profesjonalitet med maler som sparer masse tid. Finn maler i fler enn 40 kategorier.

Microsoft Excel – i Excel har hvert regneark sitt eget vindu, som gjør det lettere å arbeide på to regneark samtidig – det gjør det dessuten en del lettere når du jobber på to skjermer. Du vil finne adskillige nye funksjoner vedrørende matematikk, formler, trigonometri, statistikk, dato og klokkeslett, søk og henvisning, logikk og kategorier for funksjonstesting. Den nye knappen for «Anbefalte diagrammer» på menyen gir deg mulighet til å velge ut fra et bredt utvalg av diagrammer, som er de rette for informasjonen du ønsker å presentere. Beslektede diagramtyper, som punktdiagram og boblediagram, er samlet under en hatt.

Microsoft OneNote – Tegn, slett og rediger med en lett, glidende bevegelse av din finger, stylus eller mus på alle berøringsegnede utstyrsenheter, slik som et nettbrett eller iPad. Hvis det er nødvendig for deg å dele dine håndskrevne notater, og du er interessert i lesbarhet, kan OneNote automatisk gjøre om din håndskrift til tekst. Det forbedrede ”Send til OneNote”-verktøyet gjør det enklere enn noensinne å klippe ut hva som helst av det du du ser på skjermen din, f.eks. sende en hjemmeside eller et helt dokument til en NoteBook-del, som automatisk blir lagret og arkivert, som en del av din NoteBook. Du kan også opprette eller importere Excel-regneark og Visio-diagrammer i OneNote og redigere på plass denne informasjonen i dine notater.

Microsoft PowerPoint – Presentasjonsmodulen gjør det mulig for deg å se dine notater på skjermen din, mens tilhørerne kun ser lysbildet. I tidligere lanseringer var det vanskelig å finne ut av hvem som så hva på hvilken skjerm. Den forbedrede visningen løser den forvirringen og gjør den enklere å arbeide med. Ikke mer stirring på objekter på dine lysbilder for å se om de er arrangert korrekt. Smartguider vises automatisk når dine objekter, slik som bilder, skikkelser m.m., er tett på å være presise og de forteller deg også, når objekter er avbalanserte. PowerPoint støtter nå flere multimediaformat, slik som .MP4 og .MOV med H.264-video og Lyd med avansert komprimering (AAC) og ytterligere innhold med meget god oppløsning. PowerPoint inkluderer flere innebygde kodeker, slik at du ikke behøver å installere dem for at visse filformat skal fungere.

Microsoft Outlook – modulen «People Card» samler alle de vesentlige detaljene om en kontakt på ett sted: Telefon, e-post, adresse, firma, informasjon, oppdatering av sosiale medier, og til og med om de er tilgjengelige. Fra kalenderen kan du planlegge et møte, sende en øyeblikksmelding, eller ringe til kontaktene, slik at det blir et sentralt medie for all kommunikasjon. Kalenderen din kan fortelle deg langt mer enn bare tidspunktet for din neste avtale. Du kan tilføye din lokale værmelding side om side med de aktuelle forholdene. Motta e-post, avtaler og kontakter fra outlook.dk og outlook.com (tidligere Hotmail) – alt sammen bekvemt levert inn i brukergrensesnittet ditt for Outlook.

Microsoft Access – skriv ganske enkelt inn hva du trenger, og Access bruker tabellmaler til å levere et program som utfører arbeidet. Gå aldri mer «vill i informasjon». En standardisert programstruktur gjør navigering av programmer fortrolig og lett. Presis innføring av informasjon gjøres brukervennlig med rullemenyer og anbefalinger, som dukker opp når du begynner å skrive inn.

Microsoft Publisher – Lag dynamiske publikasjoner på veldig kort tid, når du tilføyer og brukertilpasser før-konstruerte byggeblokker av innhold, både innebygde og fra Publisher-fellesskapet. Velg fra en datatabell med sidedeler, slik som sidebarer og handlingslister – så vel som kalendere, bekjentgjørelser m.m. Bruk profesjonelle effekter til tekst, skikkelser og bilder, som også omhandler bløtere skygger, reflekser og «Open Type»-funksjoner, slik som dobbelttyper og stilistiske avvekslinger. Bruk Publisher til å søke gjennom dine nettbaserte album på Facebook, Flickr og andre tjenester på nett og legg til bilder direkte til dine dokumenter uten å måtte sikkerhetskopiere dem først.

Spesifikasjoner

– Produktbeskrivelse: Office 365 Personal
– Produkttype: Elektronisk programvare for nedlasting (ESD)
– Lisensomfang: 1 PC eller 1 Mac + 1 nettbrett eller iPad
– Operativsystem: Windows, Macintosh, iPad, iPhone, Android, Telefon med Windows
– Lisensperiode: 12 måneder
– Språk: Dansk og andre internasjonale språk

Systemkrav

Minstekrav til operativsystem (Windows): Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10 og Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 eller Windows Server 2008 R2

– 1 GHz prosessor
– 2 GB Minne
– 3 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem (Macintosh): Mac OS X 10.10 og nyere

– Intel prosessor
– 4 GB Minne
– 6 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem (Android): Android KitKat 4.4 og nyere

Minstekrav til operativsystem (iOS): iOS 8.0 for iPad og iPhone. iOS 9.0 for iPad Pro