• microsoft-office-home-business-mac-2016-norsk

Microsoft Office Home & Business 2016 for Mac

Denne versjonen av Microsoft Office for Mac inneholder alle de velkjente og populære modulene for å forbedre og øke din arbeidseffektivitet. Denne lisensen fungerer ikke med Windows PC.

2 295 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Norsk, Dansk, Svensk & Engelsk mf.
Antall lisenser: 1 Mac (Retail)
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: Mac OS X 10.10 og nyere

Microsoft Office Home & Business 2016 hjelper deg med å utføre arbeidet ditt best mulig med de populære programmene, som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, og OneNote.

Følgende Office-moduler inngår i Microsoft Office 2016 Home & Business:

Microsoft Word 2016

Microsoft Excel 2016

Microsoft PowerPoint 2016

Microsoft Outlook 2016

Microsoft OneNote 2016

OneDrive til sikkerhetskopiering og lagring av data på nett

Med denne kontorpakken for Mac OS X vil du raskt kunne produsere profesjonelle dokumenter ved hjelp av de funksjonsrike malene og de innebygde oppsettene. I tillegg får du skrivehjelp av de intuitive skriveverktøyene, som grammatikkontroll og stavekontroll, som hjelper deg med å øke produktiviteten uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Skapt for gruppearbeid

Du vil få tilgang til dokumentene dine i den skybaserte løsningen, OneDrive, både via mobil, nettbrett, eller datamaskinen – samme hvor eller hvilken enhet du måtte jobbe fra.

Med dokumentene dine lagret på nett, er det også enkelt for dine kolleger å arbeide på og redigere de samme dokumentene (Word, Excel, PowerPoint osv.) på samme tid som deg. Du kan dele, presentere, og jobbe sammen på alle typer Office-dokumenter med de innebygde verktøyene på tvers av Office-pakken – uansett om dere skulle sitte på samme kontor eller dine kolleger sitter på den andre siden av jorden.

Tekstbehandling med Microsoft Word

Med Microsoft Word kan du opprette og dele profesjonelle dokumenter med diverse verktøyer til redigering, oppsett, og deling, som er på høyde med den nyeste utviklingen innen tekstbehandling. Den nye Design-fanen gir ekstra hurtig tilgang til alle de viktigste funksjonene – og den nye Insights-ruten viser relevant, kontekstuell informasjon fra Internett direkte i Microsoft Word.

Avanserte regneark i Microsoft Excel

Analyser og visualiser dine data på nye og intiutive måter med et nytt brukergrensesnitt og ta i bruk dine favorittsnarveier via tastaturet. Avanserte regnefunksjoner hjelper deg med å behandle dine data på et vell av forskjellige måte – jobber du med regnskap eller matteoppgaver, så har du med Microsoft Excel tilgang til funksjoner og formler som markant vil øke produktiviteten din og sørge for at kan løse oppgavene dine mye raskere enn et tradisjonelt regneark.

Microsoft PowerPoint lager flotte presentasjoner

PowerPoint hjelper deg med å opprette og presentere dine prosjekter, ideer, eller annen data på effektiv vis med flotte lysbildefremvisninger og forbedrede animasjoner, videoklipp og lydspor. Du kan vise kommentarer side om side med dine lysbildefremvisninger, og slik innlemme tilbakemeldinger i dine presentasjoner.

Oversiktlig e-post med Microsoft Outlook

Organiser dine e-postkontoer, kalendere, kontakter, og daglige gjøremål enkelt og greit i Outlook. Et klikk på “Send/Motta”, og innboksen din er oppdatert med dine nyeste e-poster. I et sidevindu kan du se en oversikt over forfalne e-poster og avtaler i kalenderen din, som møter eller arbeidsoppgaver. Alle e-poster og viktige begivenheter kan grupperes side om side for bedre planlegging.

Funksjonsrik notatbok med Microsoft OneNote

Dette er din helt egne elektroniske notatbok, der du kan samle tanker, ideer, hjemmesider, bilder, og til og med lyd og video på samme sted. Enten du er hjemme, på kontoret, eller på farten, kan du bringe med deg alt sammen hvor enn du går samtidig som du kan dele og samarbeide med andre. Faktisk er Microsoft OneNote de gode, gamle post-it-lappene – bare i digital utgave.

Systemkrav

Operativsystem: Mac OS X 10.10 og nyere

  • Intel Processor
  • 4 GB minne
  • 6 GB harddiskplass

Se også

 Microsoft Office Home and Business 2016 til PC

Screenshots

en-INTL-PDP0-OMAC-2016-Home-Business-W6F-00465-P2 en-INTL-PDP0-OMAC-2016-Home-Business-W6F-00465-P1 en-INTL-PDP0-OMAC-2016-Home-Business-W6F-00465-P5 en-INTL-PDP0-OMAC-2016-Home-Business-W6F-00465-P4 en-INTL-PDP0-OMAC-2016-Home-Business-W6F-00465-P3