• microsoft-office-home-business-2016-norsk

Microsoft Office Home and Business 2016

Den populære kontorpakken fra Microsoft med tekstbehandling, regneark, presentasjonsverktøy, e-postklient, og modul til mindre notater – Microsoft Office Home and Business 2016 er velegnet for hjemmet eller småbedriften. Denne lisensen fungerer ikke med Mac.

2 245 kr 2 169 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Norsk (Multi)
Antall lisenser: 1 PC (Retail)
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7 + Windows Server 2008 og Windows Server 2012 (kan ikke installeres på Mac, Windows XP og Windows Vista)

Der Microsoft Office Home and Business kommer til sin rett – i forhold til Home and Student-versjonen – er at denne litt større pakken også inneholder Microsoft Outlook. Hvis du er lei av LiveMail, Thunderbird, eller en annen e-posttjeneste, så anbefaler vi at du velger Microsoft Office Home and Business.

Microsoft Office Home and Business inneholder følgende moduler:

Microsoft Word 2016
Microsoft Excel 2016
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft OneNote 2016
Microsoft Outlook 2016

Microsoft Word er det velkjente tekstbehandlingsprogrammet som hjelper deg med tekster, oppgaver, stavekontroll av dine ord samt grammatikkontroll av dine setninger. Microsoft Excel er uunnværlig til utregninger også av relativt kompleks natur. Samtidig kan du enkelt lage budsjetter og andre finansielle modeller, som kan gi en enkel oversikt og forståelse for nøkkeltall for eksempel i bedriftens regnskap. Microsoft PowerPoint kan assistere deg med å opprette visuelt flotte og profesjonelle presentasjoner av dine data til for eksempel salgsmøter, undervisning eller foredrag. Microsoft OneNote er en slags post-it for datamaskinen din, slik at du kan organisere dine avtaler og ideer. Microsoft Outlook er en e-postklient i verdensklasse for å administrere og sende e-poster.

Du kan likeledes lagre filer og data via OneDrive, som fungerer som en sikkerhetskopitjeneste på nett for bl.a. dine Office-dokumenter. Du får tildelt 15 GB gratis lagringsplass på OneDrive. I tillegg kan du laste opp alle typer data, og du kan få tilgang til denne dataen via datamaskinen hjemme eller på jobb, eller din mobiltelefon.

Du kan installere programvaren på både 32-biters- og 64-biters datamaskiner. Kontorpakken er på norsk, men under installasjon kan du velge blant alle europeiske språk samt nesten alle store språk i verden.

Lisensperioden er livslang og kan overføres til en annen datamaskin dersom behovet skulle oppstå. Lisensnøkkelen kan installeres og aktiveres på 1 datamaskin.

Systemkrav

Kan installeres under: Windows 7 og Windows 8, Windows 8.1 + Windows Server 2008 og Windows Server 2012 (kan ikke installeres på Windows XP og Windows Vista), Windows 10

  • Prosessor: 1 GHz (både 32-biters og 64 biters)
  • 1 GB RAM minne
  • 3 GB ledig harddiskplass
  • Skjermoppløsning på 1366 x 768

Se også

Microsoft Office Home & Business 2016 for Mac

Microsoft Office Home and Business 2013

Microsoft Office Home and Business 2010 – 64-biters