• Microsoft-Office-Mac-2011-Home-Student-pcmac

Microsoft Office Home & Student 2011 til Mac

Eier du en Macintosh-datamaskin og ønsker den populære kontorpakken fra Microsoft, så er Microsoft Office Home & Student 2011 til Mac den perfekte løsningen. Denne lisensen fungerer ikke med Windows PC.

1 039 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Norsk, Dansk, Svensk & Engelsk
Antall lisenser: 1 Mac
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: Mac OS X

Alternativ: Microsoft Office Home & Student 2016 til Mac

Eier du en Macintosh-datamaskin og ønsker den populære kontorpakken fra Microsoft, så er Microsoft Office Home & Student 2011 til Mac den perfekte løsningen.

Microsoft Office Home & Student 2011 til Mac inneholder følgende office-programmer:

Microsoft Word 2011

Microsoft Excel 2011

Microsoft PowerPoint 2011

- Inneholder ikke modulen Microsoft Outlook

Hvordan får jeg Outlook til min Mac?

I denne versjonen av Microsoft Office til Mac får du dessverre ikke med Outlook til håndtering av e-post. Microsoft har valgt å plassere Outlook i Microsoft Office for Mac 2011 Home & Business – den utgaven koster en del ekstra, men til gjengjeld får du en driftsikker e-postklient i Outlook 2011.

Systemkrav

- Støtter Mac OS X versjon 10,5,8 og nyere

- Prosessor: Intel-prosessor

- 1 GB RAM (minne)

- 1,5 GB ledig harddiskplass

- Skjermoppløsning på 1024 x 768

Detaljert beskrivelse

Den nyeste versjonen av Microsofts kontorpakke til Macintosh platformen, Office 2011 til Mac, er mer effektiv og lettere å bruke enn de tidligere versjonene. Programmet kombinerer Microsoft Word til Mac, Microsoft PowerPoint til Mac og Microsoft Excel til Mac for problemfritt å kunne opprette dokumenter og enkelt og dele dine idéer med andre, uansett om de er på Mac- eller Windowsplattformen.

Word til Mac 2011

Effektive skriveverktøy hjelper deg med å opprette iøynefallende dokumenter og kan lagre, redigere og enkelt dele arbeidet ditt via internettet. Opprett nyhetsbrev, brosjyrer og dokumenter, som er visuelt rikholdige, i «Publishing Layout»-modulen. Se øyeblikkelig, hvordan forskjellige typografier brukes i dine dokumenter med visuelle stilarter. Arbeid i fullskjerm for å maksimere plass til å lese og skrive dokumenter. Omgruppér hurtig tekstlag, bilder og grafikk med dynamisk endring av rekkefølgen – redigér, lagre og del dokumenter på nettet med Word Web App på Windows Live Sky Drive. Del og vær medforfatter til Word-dokumenter med så å si enhver, enten de bruker Office på en Mac- eller Windowsmaskin.

Microsoft Office til Mac til Hjemmet og Studiet 2011 på norsk

Excel til Mac 2011

Kast lys over din finansielle data og disposisjoner med et lett-analyserbart regneark, som du kan sende på nettet til å fremvise, redigere, dele eller arbeide sammen med dine kolleger eller familie så å si hvor som helst. Tydeliggjør dine data ved å bruke formatering med ikoner, data-oversikter og farveskalaer. Følg med på trender med det nye Sparklines, små diagrammer, som passer inn i de enkle cellene. Organisér, filtrér og formatér innbyrdes relatert informasjon med Excels datatabeller. Øk din effektivitet og spar tid ved å automatisere periodiske arbeidsoppgaver ved å bruke Visual Basic. Se, redigér, lagre og del regneark på nettet med Excel Web App på Windows Live SkyDrive. Del og vær medforfatter til Excel regneark med så å si enhver, enten de bruker office på en Mac eller Windowsmaskin.

PowerPoint til Mac 2011

Opprett effektive, profesjonelle presentasjoner som engasjerer og inspirerer ditt publikum, og foreta presentasjoner på nettet like effektivt som om det foregikk hjemme i stuen. Fjern bakgrunner eller legg til fargefiltre på bildene dine i PowerPoint. Beveg deg utenfor konferanserommet og send dine presentasjoner ut på nettet. Omredigér hurtig tekstlag, bilder og grafikk med dynamisk endring av rekkefølgen. Beregn og kontrollér din timing, og ta notater på Presenter Visning. Se, redigér, lagre og del Office dokumenter på nettet med PowerPoint Web App på Windows Live Skydrive. Del og vær medforfatter til PowerPoint-presentasjoner sammen med så å si enhver, enten de bruker office på en Mac eller Windowsmaskin.