• office-home-student-norsk

Microsoft Office Home and Student 2013

Microsoft Office 2013 er den populære Officepakken, som inneholder alle de populære modulene Word, Excel, PowerPoint og OneNote som gjør at du sparer tid på arbeidsoppgavene i hjemmet, på studiet eller den lille virksomheten.

1 195 kr 789 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Norsk, Dansk, Svensk & Engelsk
Antall lisenser: 1 PC
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: Windows 7, 8, 10 og server 2008, 2012.

Kjøp Microsoft Office Home & Student 2011 til Mac her

Microsoft Office Home and Student 2013 inneholder følgende office-programmer:

Microsoft Word 2013

Microsoft Excel 2013

Microsoft PowerPoint 2013

Microsoft OneNote 2013

- Inneholder ikke modulen Microsoft Outlook, for å få Outlook må du kjøpe Microsoft Office Home and Business

Microsoft Office til Hjemmet og Studiet 2013

Installasjonen

Du kan installere Microsoft Office til hjemmet og studiet på én enkelt datamaskin om gangen. For å gjennomføre installasjonen vil du bli bedt om å opprette en microsoft-konto og lisensnøkkelen tilknyttes denne kontoen. Det kan f.eks. være din e-postadresse på Hotmail eller Outlook som du bruker. Det er nøyaktig samme fremgangsmåde som hvis du kjøper office 2013 som en fysisk dvd eller via Microsoft selv. Vi forhandler den bare til en lavere pris.

Lagringsplass på nettet

Via modulen OneDrive får du 15 GB gratis lagringsplass på nettet, hvor du kan lagre dokumenter og andre data som til en slags ekstra harddisk. Du kan benytte OneDrive fra din stasjonære datamaskin, bærbare datamaskin eller mobiltelefon. Alle data lagret på OneDrive blir synkronisert til de andre enhetene du logger på OneDrive med.

Hva er egentlig OneDrive?

OneDrive er en tjeneste på nettet som du kan bruke til å laste opp dokumenter, filer og data til. Det er en såkalt “cloud-løsning” og det betyr, at alle dine data blir lagret på Microsofts egne, sikrede servere. Det betyr også at du alltid kan få tilgang til lagrede data fra datamaskinen eller mobiltelefonen din. Du kan enkelt sende de opplastede filene via e-post til kontaktpersoner eller publisere dem på din hjemmeside, blog etc.

Du kan installere en OneDrive som et separat tilleggsprogram på skrivebordet ditt, og enkelt overføre dokumenter og filer til din OneDrive konto. Alle data opplastet til OneDrive blir automatisk synkronisert, så du alltid har adgang til de nyeste versionene av filene dine fra f.eks. mobiltelefonen din.

Kan Office 2013 dokumenter åpnes i tidligere Office-versjoner?

Ja, hvis du f.eks. har opprettet et Word 2013 dokument på datamaskinen din, og ønsker å åpne nevnte dokument på en annen datamaskin via Office 2010, så er det helt problemfritt. Du kan uten videre åpne Office-dokumenter i følgende tidligere versjoner: Office 2007, Office 2010 og selvfølgelig også i det nye Office 365.

Forskjellen mellom Office 2013 og Office 365

I denne utgaven av Office 2013 får du Office-programmene Word, Excel, PowerPoint og OneNote til rådighed. Du kan bruke lisensnøkkelen på én enkelt datamaskin i en ubegrenset lisensperiode.

I utgaven Office 365 får du Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. Du kan installere Office 365 på opptil 5 separate enheter, men lisensperioden er kun på 12 måneder om gangen.

Systemkrav

- Støtter Windows 7 og Windows 8, Windows 8,1 + Windows Server 2008 og Windows Server 2012 (kan ikke installeres på Windows XP og Windows Vista)

- Prosessor: 1 GHz (både 32-bit g 64-bit)

- 1 GB RAM (minne)

- 3 GB ledig harddiskplass

- Skjermoppløsning på 1366 x 768