Regular price: 1019.0000 NOK 1019 In stock! Order now!

Microsoft Project Standard 2013

Med Microsoft Project Standard kan du enkelt holde dine prosjekter organisert og innenfor dine deadlines, så de blir gennemført til tiden og med det korrekte forbruk av arbeidstid og ressurser.

Som softwareløsning er Microsoft Project Standard fylt med avanserte, og fleksible, funksjoner og moduler som både hjelper prosjektet godt i gang og videre sikrer høy produktivitet og korrekt allokering av de nødvendige ressurser - om det er arbeidstid, medarbeidere eller andre ressurser. Som prosjektleder kan du opprette, og trekke ut, rapporter som på overskuelig vis kan kommunisere detaljer vedrørende prosjektet som kan gi deg som prosjektleder, ditt team og andre stakeholdere, konkret informasjon om status og forløp.

Kort fortalt, så er Microsoft Project Standard velegnet til de helt essentielle områdene tilknyttet prosjektstyring i organisasjoner som bl.a. omfatter:

Oppstart av prosjektet
Estimering av omkostninger
Planlegging av arbeidstid
Allokering av ressurser
Presentasjon av prosjektets forløp
Arbeidsdeling av oppgavene i prosjektet
Avslutning og evaluering av prosjektet

Har du spørsmål til Microsoft Project Standard, så vent ikke med å kontakte oss og vi skal hjelpe så godt vi kan.


Viktig opplysning

Microsoft Office 2016 produktene er ikke kompatible med tidligere utgaver av Microsoft Office produkter, som for eksempel Microsoft Office 2010 eller Microsoft Office 2013 og disse vil innen installasjonen bli avinstallert.
Programvare - Nedlasting
NOK  1 019,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk

Produsent: Microsoft

Antall lisenser: 1 PC

Avtaleperiode: Lifetime

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10