Microsoft Windows 10 Home til Mac

Windows 10 Home for installasjon på Mac-datamaskiner. Bruk Boot Camp eller Parallels Desktop for installasjon.

Regular price: 429.0000 NOK 429 In stock! Order now!
kr 429 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Denne utgaven av Windows 10 Home er en produktnøkkel til "Windows 10 Home" i OEM-utgaven som kan installeres på Macintosh via funksjonen Boot Camp.

Rent teknisk så kan du på en Mac-computer avvikle to operativsystemer ved siden av hverandre - nemlig Mac OS og Microsoft Windows. Eneste kravet er at din Mac understøtter "Boot Camp Assistant".

Disse Mac-modellene understøtter Boot Camp og installasjon av Windows 10 Home i 64-bit utgaven:

MacBook Pro (2012 og nyere)
MacBook Air (2012 og nyere)
MacBook (2015 og nyere)
iMac Pro (2017)
iMac (2012 og nyere)
Mac mini (2012 og nyere)
Mac mini Server (ultimo 2012)
Mac Pro (ultimo 2013)

For å gjennomføre en korrekt installasjon av Windows 10 på din Mac bør du følge denne veiledningen som vi har skrevet - les den via denne linken. Vi har sendt downloadlinks til installasjonsfilene i leveringsmailen, og du bes vennligst benytte disse.Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 1 PC
Avtaleperiode: Lifetime
Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk


Minstekrav til operativsystem: 

- Intel/AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 8 GB harddiskplass

Sprog: Norsk, Engelsk

Antal licenser: 1 Mac

Producentnummer: KW9-00249

Manufacturer : Microsoft

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.