Regular price: 889.0000 NOK 889 In stock! Order now!

Microsoft Windows 10 Professional - (Norsk)

Med Windows 10 Professional har du fått en fremragende forretningspartner innen IT- og programvareområdet.

Denne versjonen av Windows 10 er “Professional” og inneholder høyere funksjonalitet enn Windows 10 Home.

Som operativsystem har Windows 10 Professional alle funksjonene fra Windows 10 Home-versjonen pluss viktig bedriftsfunksjonalitet til kryptering, ekstern pålogging, opprettelse av virtuelle maskiner m.m. Operativsystemet er også kjennetegnet ved raskere oppstart enn tidligere versjoner av Windows samt en velkjent og utvidet Start-meny og flotte nye måter å sortere programmer og oppgaver på. I tillegg er det en rekke innovative funksjoner, som en helt ny nettleser, Edge, og Cortana – den mer personlige virtuelle assistenten som alltid er klar til å hjelpe deg.

Her er noen av høydepunktene i det nye operativsystemet:


Koble til ditt domene

Du kan koble datamaskinen din via Windows 10 til din bedrift eller skolens domene. Det er også mulighet for å bruke Azure Active Directory til å bruke nettverksfiler, servere, skrivere osv.


Forbedret kryptering

I Windows 10 Professional får du bedret sikkerhet med programmet BitLocker, som bidrar til å beskytte dine viktige data med kryptering og sikkerhetskontroll.


Ekstern pålogging

Windows 10 Professional lar deg logge inn med Remote Desktop (eksternt skrivebord), slik at du kan koble deg til og bruke datamaskinen din enten du er hjemme, på jobb eller på farten.


Virtuelle maskiner

Det er enkelt å opprette og kjøre virtuelle maskiner med Hyper-V i Windows 10 Professional, slik at du kan kjøre mer enn ett operativsystem samtidig på samme datamaskin.


Dine apper i Windows Store

Windows 10 Professional gir deg mulighet til å opprette din egen private app-avdelnig i Windows Store, som gir enkel tilgang til alle bedriftens apper.

Vær oppmerksom på at vi forhandler Windows 10 Professional som en “digital nedlasting” og du trenger derfor å opprette et installasjonsmedium til operativsystemet, enten på DVD eller på USB-stasjon. Velger du til en USB-stasjon, må du ha minst 4 GB ledig plass på den.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 1 PC
Avtaleperiode: Lifetime
Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk


Minstekrav til operativsystem:

- Intel/AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 8 GB harddiskplass
Programvare - Nedlasting
NOK  889,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Microsoft

Antall lisenser: 1 PC

Avtaleperiode: Lifetime