Windows 10 Professional

Denne versjonen av Windows 10 er den såkalte "Professional" -versjonen, og den inneholder mye mer funksjonalitet enn Windows 10 Home.

Regular price: 539.0000 NOK 539 In stock! Order now!
kr 539 Inkl Moms
Antall:
ELLER
Med Windows 10 Professional har du fått en fremragende forretningspartner innen IT- og programvareområdet.

Denne versjonen av Windows 10 er “Professional” og inneholder høyere funksjonalitet enn Windows 10 Home.

Som operativsystem har Windows 10 Professional alle funksjonene fra Windows 10 Home-versjonen pluss viktig bedriftsfunksjonalitet til kryptering, ekstern pålogging, opprettelse av virtuelle maskiner m.m. Operativsystemet er også kjennetegnet ved raskere oppstart enn tidligere versjoner av Windows samt en velkjent og utvidet Start-meny og flotte nye måter å sortere programmer og oppgaver på. I tillegg er det en rekke innovative funksjoner, som en helt ny nettleser, Edge, og Cortana – den mer personlige virtuelle assistenten som alltid er klar til å hjelpe deg.

Her er noen av høydepunktene i det nye operativsystemet:


Koble til ditt domene

Du kan koble datamaskinen din via Windows 10 til din bedrift eller skolens domene. Det er også mulighet for å bruke Azure Active Directory til å bruke nettverksfiler, servere, skrivere osv.


Forbedret kryptering

I Windows 10 Professional får du bedret sikkerhet med programmet BitLocker, som bidrar til å beskytte dine viktige data med kryptering og sikkerhetskontroll.


Ekstern pålogging

Windows 10 Professional lar deg logge inn med Remote Desktop (eksternt skrivebord), slik at du kan koble deg til og bruke datamaskinen din enten du er hjemme, på jobb eller på farten.


Virtuelle maskiner

Det er enkelt å opprette og kjøre virtuelle maskiner med Hyper-V i Windows 10 Professional, slik at du kan kjøre mer enn ett operativsystem samtidig på samme datamaskin.


Dine apper i Windows Store

Windows 10 Professional gir deg mulighet til å opprette din egen private app-avdelnig i Windows Store, som gir enkel tilgang til alle bedriftens apper.

Vær oppmerksom på at vi forhandler Windows 10 Professional som en “digital nedlasting” og du trenger derfor å opprette et installasjonsmedium til operativsystemet, enten på DVD eller på USB-stasjon. Velger du til en USB-stasjon, må du ha minst 4 GB ledig plass på den.


Systemkrav:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-prosessor (ARM-prosessor og SoC støttes ikke).
RAM: 1 GB minne for 32-bits installasjon og 2 GB minne for 64-bits installasjon.
HDD: 16 GB ledig diskplass for 32-biters installasjon og 32 GB ledig diskplass for 64-biters installasjon.
Grafikkort med støtte for DirectX 9 og WDDM 1.0 eller nyere.
Skjermoppløsning på 800x600 eller høyere.

Installasjonsmedier:
En tom USB-flash-enhet på minst 8 GB eller en tom DVD på 4,7 GB for 32-bit og 8,5 GB for 64-bit.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 enhet (OEM)

Varighed : Livstid

Ean: 885370938814

Producentnummer: FQC-09131

Version: 21H2 (32-bit / 64-bit)

Manufacturer : Microsoft

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.