• windows-server-norsk-2016-standard

Microsoft Windows Server 2016 Standard

Med Microsoft Windows Server 2016 får du et operativsystem som er nettskyklart og enkelt å implementere i virksomheten din.

7 195 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Engelsk, Tysk
Antall lisenser: 1 Retail
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: Windows Server

Microsoft Windows Server 2016 Standard har sitt hovedfokus på sikkerheten i prosessene og beskyttelse av all informasjonen man jobber med. Det fokuseres også på å gi støtte for programmer som allerede brukes i virksomheten, dette for å unngå alt for store omveltninger.

Som programvareløsning er operativsystemet klart til å håndtere de arbeidsprosesser du holder på med i dag, og gjør det enklere å flytte til skyen når du er klar for det.

Du får adgang til ny teknologi slik som Windows-beholdere og Nanotjener for nye måter til implementering og kjøring av lokale og nettskybaserte programmer.
  Spesifikasjoner

– Produktbeskrivelse: Microsoft Windows Server 2016 Standard
– Produkttype: Elektronisk programvare for nedlasting (Sluttbruker)
– Lisensperiode: Ubegrenset levetid
– Språk: Engelsk, Tysk
  Systemkrav

– 1,4 GHz 64-bit CPU eller bedre
– 512 MB ledig internminne
– 32 GB ledig harddiskplass