Regular price: 479.0000 NOK 479 In stock! Order now!

Norton 360 Premium 2019 - 10 enheter

Komplett antivirus med VPN, 75 GB nettbasert sikkerhetskopiering og passordlagring.

Vær oppmerksom på at Norton 360 er den nyeste utgaven i Norton-serien av antivirusprogrammer. Du kan finne den tidligere utgaven Norton Security via denne lenken.

Norton har alltid hatt et rykte for å tilby antivirus- og databeskyttelse av meget høy kvalitet. Med Norton 360 Premium får du en kompetent og samlet sikkerhetspakke til alle dine enheter (Windows, Mac, iOS og Android).

Så snart du har installert Norton 360 Premium på enheten din, kan du ta det med ro og overlate alt sikkerhetsarbeid til Norton sitt antivirusprogram.

Funksjoner i Norton 360 Premium:

- Du kan installere Norton 360 Premium på opptil 10 enheter i Windows, Mac, iOS eller Android etter behov

Antivirus
Antispioneringsprogrammer
Antiskadeprogrammer
Beskyttelse mot utpressingsprogramvare
Brannmur (Windows og Mac)
Nettbasert sikkerhetskopiering på 75 GB
Passordlagring
Foreldrekontroll
Secure VPN (10 enheter)
SafeCam (Windows)

Funksjonene i Norton 360 Premium forklart

Norton 360 har en meget effektiv antivirus- og antiskadeprogramvare som hele tiden overvåker sikkerhetsnivået for din datamaskin, filer og programvare. All mistenkelig atferd eller forsøk på adgang til enheten din blir nøye gransket og blokkert ved den minste tvil.

På enheter med Windows eller Mac får du en sterk brannmur som arbeider helt lydløst i bakgrunnen og blokkerer alle angrep fra hackere eller installerte programmer som forsøker å snike skadelige filer inn på enheten. Brannmuren overvåker all datatrafikk til og fra din enhet og blokkerer alt som er mistenkelig.

For sikkerhetskopiering og backup av din data, stiller Norton 360 hele 75 GB plass til rådighet på nett. Denne lagringsplassen er primært tiltenkt dine mest essensielle filer og data. Du kan enkelt opprette en sikkerhetskopiering av utvalgte filer og på kort tid gjenskape filer, hvis behovet oppstår. Samtidig har du alltid tilgang på filene dine, så lenge du er på en enhet med internett-tilgang.

Hvis du ofte logger på kontoer og tjenester på nett vil du bli veldig glad for Nortons passordlagring. Passordlagringen hjelper deg med å skape komplekse passord med ett enkelt klikk og deretter lagre dem i en kryptert, skybasert databank. Du trenger kun logge på din passordlagrer og herfra kan du automatisk logge inn alle steder, slik at du slipper å skrive passordene hver gang og ha dem skrevet ned i en notisblokk eller i usikrede Excel-ark.

Med funksjonen Foreldrekontroll kan du tilpasse hjemmesidene dine barn har adgang til, for å unngå misbruk av deres litt mer naive atferd på internett enn det vi voksne har. Du kan også overvåke hvilke videoer og hjemmesider barna dine besøker, samt filtrere vekk vokseninnhold og blokkere nedlasting av pengeslukende apper.

Med Norton 360 følger Secure VPN, som er beregnet for anonymitet på nett og sikring av enheten din når du bruker offentlige nettverk og Wi-Fi hotspots. Sitter du på en flyplass eller på en café, gå aldri på internett uten først å være tilkoblet en VPN. Alle usikrede nettverk er åpne for misbruk og overvåking av din internettrafikk, passord og eposter. Med Norton 360 følger det med en kraftig VPN med installasjon på opptil 10 enheter.

SafeCam er en funksjon som beskytter ditt webkamera, slik at det ikke lar seg gjøre å spionere gjennom enhetens kamera. Ofte vil cyberkriminelle bruke webkameraet til å spionere på brukeren, til misbruk eller utpressing.

Denne utgaven av Norton 360 kan installeres på opptil 10 separate enheter, hver med én VPN. Lisensperioden er på 12 måneder. Det følger med 75 GB til nettbasert sikkerhetskopiering.

Programvare - Nedlasting
NOK  479,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Norton

Antall lisenser: 10 enheter

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android