Regular price: 259.0000 NOK 259 In stock! Order now!

Norton 360 Standard 2020 - 1 enhet

Komplett antivirus med VPN, 10 GB nettbasert sikkerhetskopiering og passordlagring.

Vær oppmerksom på at Norton 360 er den nyeste utgaven i Norton-serien av antivirusprogrammer. Du kan finne den tidligere utgaven Norton Security via denne lenken.

Norton har alltid hatt et rykte for å tilby antivirus- og databeskyttelse av meget høy kvalitet. Med Norton 360 Premium får du en kompetent og samlet sikkerhetspakke til alle dine enheter (Windows, Mac, iOS og Android).

Så snart du har installert Norton 360 Premium på enheten din, kan du ta det med ro og overlate alt sikkerhetsarbeid til Norton sitt antivirusprogram.

Funksjoner i Norton 360 Premium:

- Du kan installere Norton 360 Premium på opptil 1 enhet i Windows, Mac, iOS eller Android etter behov

Antivirus
Antispioneringsprogrammer
Antiskadeprogrammer
Beskyttelse mot utpressingsprogramvare
Brannmur (Windows og Mac)
Nettbasert sikkerhetskopiering på 10 GB
Passordlagring
Secure VPN (1 enhet)
SafeCam (Windows)

Funksjonene i Norton 360 Premium forklart

Norton 360 har en meget effektiv antivirus- og antiskadeprogramvare som hele tiden overvåker sikkerhetsnivået for din datamaskin, filer og programvare. All mistenkelig atferd eller forsøk på adgang til enheten din blir nøye gransket og blokkert ved den minste tvil.

På enheter med Windows eller Mac får du en sterk brannmur som arbeider helt lydløst i bakgrunnen og blokkerer alle angrep fra hackere eller installerte programmer som forsøker å snike skadelige filer inn på enheten. Brannmuren overvåker all datatrafikk til og fra din enhet og blokkerer alt som er mistenkelig.

For sikkerhetskopiering og backup av din data, stiller Norton 360 hele 10 GB plass til rådighet på nett. Denne lagringsplassen er primært tiltenkt dine mest essensielle filer og data. Du kan enkelt opprette en sikkerhetskopiering av utvalgte filer og på kort tid gjenskape filer, hvis behovet oppstår. Samtidig har du alltid tilgang på filene dine, så lenge du er på en enhet med internett-tilgang.

Hvis du ofte logger på kontoer og tjenester på nett vil du bli veldig glad for Nortons passordlagring. Passordlagringen hjelper deg med å skape komplekse passord med ett enkelt klikk og deretter lagre dem i en kryptert, skybasert databank. Du trenger kun logge på din passordlagrer og herfra kan du automatisk logge inn alle steder, slik at du slipper å skrive passordene hver gang og ha dem skrevet ned i en notisblokk eller i usikrede Excel-ark.

Med Norton 360 følger Secure VPN, som er beregnet for anonymitet på nett og sikring av enheten din når du bruker offentlige nettverk og Wi-Fi hotspots. Sitter du på en flyplass eller på en café, gå aldri på internett uten først å være tilkoblet en VPN. Alle usikrede nettverk er åpne for misbruk og overvåking av din internettrafikk, passord og eposter. Med Norton 360 følger det med en kraftig VPN med installasjon på opptil 1 enhet.

SafeCam er en funksjon som beskytter ditt webkamera, slik at det ikke lar seg gjøre å spionere gjennom enhetens kamera. Ofte vil cyberkriminelle bruke webkameraet til å spionere på brukeren, til misbruk eller utpressing.

Denne utgaven av Norton 360 kan installeres på opptil 1 separate enhet, hver med én VPN. Lisensperioden er på 12 måneder. Det følger med 10 GB til nettbasert sikkerhetskopiering.


 


Vedrørende ditt abonnement

Norton har nylig endret deres fremgangsmåte for å aktivere et forhåndsbetalt abonnement. Det medfører at du skal taste inn dine faktureringsopplysninger, samt tilmelde deg automatisk fornyelse for å aktivere abonnementet. Men frykt ei, det betyr ikke at du blir påkrevd noen penger fra Norton, så lenge du framelder deg Automatisk Fornyelse igjen før ditt abonnement løper ut, og du kan lese hvordan du gjør dette via denne linken til Norton.

Vi gjør oppmerksom på at ved fornyelse av produktet frafaller resterende tid på ditt nåværende abonnement. Derfor skal du vente med å aktivere den nye lisensen akkurat innen utløpsdatoen. Fungerer ikke med Windows Phone. Dog er det kun Tyverisikringen du får på dine iOS enheter. Vi anbefaler IKKE å kjøpe produktet hvis det kun skal brukes på iOS.

Programvare - Nedlasting
NOK  259 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Norton

Antall lisenser: 1 enhet

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android