Regular price: 259.0000 NOK 259 In stock! Order now!

Norton Security Deluxe - 3 enheter

Vær i forkant med utviklingen og sørg for en høy grad av beskyttelse mot virus, malware og spam med Norton Security.

Med Norton Security får du et brukervennlig antivirusprogram som beskytter deg i mot virus, spyware, malware og hva som ellers kan være av onlinetrusler når man browser rundt på internettet og kan anvendes til flere forskjellige computere, mac-computere, tablets og smartphones.

Programmet er utstyrt med flere forskjellige funksjoner så du kan sikre din computer. Blant annet får du mulighet for å aktivere en funksjon så dine barn trygt og sikkert kan browse på internettet. Videre får du muligheten for å sikkerhetskopiere dine viktige dokumenter, filer, bilder og mye mer.

Velg via programmets mange, men brukervennlige funksjoner, hvordan og hva du vil scanne på din computer så du er sikker på at din computer ikke blir rammet av virus, malware, spyware, trojanske hester, nettverksormer og andre farlige ting man ikke vil at får adgang til ens computer.

Med Norton Security blir du advart hvis det fanges opp at det er en potensiell risiko for skade av din computer, allerede før du laster ned noe. Videre kan du trygt og sikkert handle på webshows, sjekke din saldo og utføre bankoverførelser, fordi programmet går inn og beskytter din identitet og alle dine online transaksjoner.

Programmet holder din computer sikker i et år så du kan droppe alle bekymringer om hvordan og hva du bruker din computer til. Med Norton Security blir det sørget for at usikre og mistenksomme filer ikke kommer inn i systemet, og du kan til enhver tid utføre en scanning, helt etter behovet på det tidspunktet.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 3 PC
Avtaleperiode: 12 måneder
Plattform: Windows, Mac, Android, iOS
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk


Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem:

Apple MacOS X 10.9 eller nyere
Apple iOS 7 eller nyere
Android 2.3 eller nyere
Programvare - Nedlasting
NOK  259,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Norton

Antall lisenser: 3 enheter

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows, Macintosh, Android