• nortonsec5boxshotsdknew_2

Norton Security DELUXE – 5 enheter

Norton Security Deluxe gir en fortreffelig beskyttelse mot alle farer som lurer i cyberspace. Programvaren stopper alle trusler på nettet innen de når datamaskinen din og sikrer datamaskinen din mot virus, spionprogramvare og diverse skadelig programvare.

495 kr 289 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Symantec
Språk: Norsk (Multi)
Antall lisenser: 5 Enheter
Varighet: 1 år
Operativsystem: Windows, Mac Os X & Android

Norton Security DELUXE gir en fortreffelig beskyttelse mot alle farer som lurer i cyberspace. Programvaren stopper alle trusler på nettet innen de når datamaskinen din og sikrer datamaskinen din mot virus, spionprogramvare og diverse skadelig programvare.

Norton Security DELUXE er en sikkerhetsløsning til datamaskinen din, som omfatter en del flere moduler enn den alminnelige Norton Antivirus.

Først og fremst tilbyr Norton Security DELUXE beskyttelse mot virus, skadelig programvare, kriminell programvare og blokkerer farlig elektronisk søppelpost innen de når din innboks.

Modulen «Identity Protection» lar deg surfe og handle sikkert på Internett, utføre nettbank transaksjoner og spille spill på nettet uten risiko for at datamaskinen din blir infisert med kriminell programvare.

Norton Security DELUXE har også en modul til «Parental Control» (foreldrekontroll), som blokkerer upassende sider for barn og lar foreldre overvåke barns sosiale aktiviteter på tjenester som Facebook og snakkesider på nettet.

Til sammenligning, så tilbyr Norton Antivirus kun modulene for antivirus, skadelig programvare og kriminell programvare.

Norton Security DELUXE er fylt med praktiske moduler som er navngitt med smarte navn slik som Insight, Sonar og Pulse. Disse modulene bidrar alle til den grunnleggende beskyttelse av datamaskinen din som omfatter skanning av alle aktive og mottatte filer, samt hjemmesider og e-poster for virus og infeksjon av annen skadelig programvare. Insight modulen bygger på andre brukeres erfaring med å finne ut av, hvorvidt en ukjent fil muligens kan være et skalkeskjul for virus og skadelig programvare. Sonar modulen dekker atferdsanalyse og setter Norton Security DELUXE i stand til å stenge for trusler, som ikke er sett tidligere alene basert på mistenkelig atferd som i en del tilfeller kan være den eneste måte å diagnostisere en helt ny trussel på. Modulen Pulse laster hvert kvarter ned programvareoppdateringer til Norton for å beskytte deg mot nye trusler så hurtig som mulig.

Hvis du ikke ønsker å bli forstyrret av Norton Security DELUXE mens du arbeider eller spiller pc-spill, så kan du velge å bruke Silent Mode, som undertrykker alle advarsler og sprett-opp-vinduer.

Norton Security DELUXE inkluderer også noen få sekundære funksjoner, her i blant Nortons overvåking av systemytelsen – en komponent som i det store og hele overvåker utnyttelsen av systemressursene på datamaskinen din og advarer, hvis et bestemt program eller tjeneste bruker en overveiende stor del av de ledige ressursene. Det finnes også en modul for nettverkssikkerhet og, ganske uventet, en funksjon til defragmentering av datamaskinens harddisk, som kjører når datamaskinen din ikke ellers er i bruk.