Regular price: 329.0000 NOK 329 In stock! Order now!

Norton Security Deluxe 2019 - 5 enheter

Norton Security DELUXE gir en fortreffelig beskyttelse mot alle farer som lurer i cyberspace. Programvaren stopper alle trusler på nettet innen de når datamaskinen din og sikrer datamaskinen din mot virus, spionprogramvare og diverse skadelig programvare.

Norton Security DELUXE er en sikkerhetsløsning til datamaskinen din, som omfatter en del flere moduler enn den alminnelige Norton Antivirus.

Først og fremst tilbyr Norton Security DELUXE beskyttelse mot virus, skadelig programvare, kriminell programvare og blokkerer farlig elektronisk søppelpost innen de når din innboks.

Modulen “Identity Protection” lar deg surfe og handle sikkert på Internett, utføre nettbank transaksjoner og spille spill på nettet uten risiko for at datamaskinen din blir infisert med kriminell programvare.

Norton Security DELUXE har også en modul til “Parental Control” (foreldrekontroll), som blokkerer upassende sider for barn og lar foreldre overvåke barns sosiale aktiviteter på tjenester som Facebook og snakkesider på nettet.

Til sammenligning, så tilbyr Norton Antivirus kun modulene for antivirus, skadelig programvare og kriminell programvare.

Norton Security DELUXE er fylt med praktiske moduler som er navngitt med smarte navn slik som Insight, Sonar og Pulse. Disse modulene bidrar alle til den grunnleggende beskyttelse av datamaskinen din som omfatter skanning av alle aktive og mottatte filer, samt hjemmesider og e-poster for virus og infeksjon av annen skadelig programvare. Insight modulen bygger på andre brukeres erfaring med å finne ut av, hvorvidt en ukjent fil muligens kan være et skalkeskjul for virus og skadelig programvare.

Sonar modulen dekker atferdsanalyse og setter Norton Security DELUXE i stand til å stenge for trusler, som ikke er sett tidligere alene basert på mistenkelig atferd som i en del tilfeller kan være den eneste måte å diagnostisere en helt ny trussel på. Modulen Pulse laster hvert kvarter ned programvareoppdateringer til Norton for å beskytte deg mot nye trusler så hurtig som mulig.

Hvis du ikke ønsker å bli forstyrret av Norton Security DELUXE mens du arbeider eller spiller pc-spill, så kan du velge å bruke Silent Mode, som undertrykker alle advarsler og sprett-opp-vinduer.

Norton Security DELUXE inkluderer også noen få sekundære funksjoner, her i blant Nortons overvåking av systemytelsen – en komponent som i det store og hele overvåker utnyttelsen av systemressursene på datamaskinen din og advarer, hvis et bestemt program eller tjeneste bruker en overveiende stor del av de ledige ressursene.

Det finnes også en modul for nettverkssikkerhet og, ganske uventet, en funksjon til defragmentering av datamaskinens harddisk, som kjører når datamaskinen din ikke ellers er i bruk.


 


Vedrørende ditt abonnement

Norton har nylig endret deres fremgangsmåte for å aktivere et forhåndsbetalt abonnement. Det medfører at du skal taste inn dine faktureringsopplysninger, samt tilmelde deg automatisk fornyelse for å aktivere abonnementet. Men frykt ei, det betyr ikke at du blir påkrevd noen penger fra Norton, så lenge du framelder deg Automatisk Fornyelse igjen før ditt abonnement løper ut, og du kan lese hvordan du gjør dette via denne linken til Norton.

Vi gjør oppmerksom på at ved fornyelse av produktet frafaller resterende tid på ditt nåværende abonnement. Derfor skal du vente med å aktivere den nye lisensen akkurat innen utløpsdatoen. Fungerer ikke med Windows Phone. Dog er det kun Tyverisikringen du får på dine iOS enheter. Vi anbefaler IKKE å kjøpe produktet hvis det kun skal brukes på iOS.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows, Mac, Android, iOS
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem:

- MacOS X 10.9 eller nyere
- iOS 7 eller nyere
- Android 2.3 eller nyere

Programvare - Nedlasting
NOK  329,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  329,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Norton

Antall lisenser: 5 enheter

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android