Norton Utilities

Har datamaskinen din redusert? Norton Utilities kan hjelpe deg med å få en raskere datamaskin tilbake.

Regular price: 229.0000 NOK 229 In stock! Order now!
kr 229 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Norton Utilities er et verktøy utviklet for å hjelpe med å analysere, konfigurere, optimalisere og vedlikeholde en datamaskin.


Funksjonene kan grupperes innenfor disse områdene:


Systemoptimalisering
Smart defragmentering
registreringsverktøy
Opprydding i data
datarekonstruksjon
Permanent fjerning av data utvinning


Norton Utilities har mange funksjoner som holder datamaskinen i toppform. Primære arbeidsområder fokuserer på at datamaskinen starter raskere og generelt har bedre ytelse på enhver oppgave.


Grensesnittet gir en generell oversikt over helsen til datasystemet. 1-klikksoptimalisering lar Norton Utilities løse alle typer hastighetsreduserende problemer, feilsøke personvernproblemer, fjerne ubrukte applikasjoner og mer.


Hver prosedyre kan deaktiveres i innstillingene. Grensesnittet tilbyr også noen hurtigkoblinger til verktøy som kan brukes til kontinuerlig vedlikehold. Det er verdt å merke seg at du kan opprette sikkerhetskopier av systemet rett før du bruker optimaliseringsforslag.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 3 enheter
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Sprog: Norsk, Engelsk

Antal licenser: 3 enheter

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Manufacturer : Norton

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.