• Office 365 Enterprise E3 Norsk

Office 365 Enterprise E3 – 5 brukere (25 installasjoner totalt)

Office 365 Enterprise E3 (inkl Exchange mailboxer for 5 brukere) er en avansert utgave av Office 365 Home Premium, som er målrettet bedrifter eller organisasjoner med flere ansatte og følgelig har større behov. Omfanget av lisensnøkkelen er 5 brukere, som hver for seg kan installere Office 365 E3 på opptil 5 enheter – totalt 25 installasjoner.

5 995 kr 3 725 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Norsk, Dansk, Svensk & Engelsk
Antall lisenser: 5
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows & Mac OS X

Office 365 Enterprise E3 er en avansert utgave av Office 365 Home Premium, som er målrettet bedrifter eller organisasjoner med flere ansatte og følgelig har større behov. Omfanget av lisensnøkkelen er 5 brukere, som hver for seg kan installere Office 365 E3 på opptil 5 enheter – totalt 25 installasjoner.

Inkludert i Office 365 Enterprise E3 er følgende:

-Word

-Excel

-PowerPoint

-Outlook

-OneNote

-Publisher

-Access

-Skype for Business

-OneDrive for Business

Du kan installere Office 365 Enterprise E3 på tvers av alle datamaskiner og enheter du arbeider på, hvilket betyr at Office-verktøyene fungerer på PC-er med Windows og Mac OS X samt Windows- og Android nettbrett inkludert iPad og de fleste andre mobile enheter.

Fordeler ved Office 365 Enterprise E3:

-Inneholder den komplette Office-pakken for hver bruker

-Hver bruker kan installere Office 365 på opptil 5 separate datamaskiner/enheter

-1 TB online lagringsplass til hver bruker

-Alltid oppdatert med den siste versjonen

-Kan brukes på alle brukernes datamaskiner og enheter (stasjonære og mobile)

-Ubegrensede møter på nett

Skype for Business gir organisasjonen din mulighet for å avholde videokonferanse og møter på nett i full HD-kvalitet (High-Definition) med kolleger, samarbeidspartnere og kontakter på klienten Skype.

OneDrive for Business

Hver bruker får 1 TB lagringsplass i den skybaserte løsningen Microsoft kaller OneDrive. Data og filer lagret i OneDrive kan du få adgang til nesten overalt så lenge du har Internett-tilkobling. All data du lagrer i OneDrive blir automatisk synkronisert til alle de enheter du har tilknyttet OneDrive. Dermed kan du enkelt dele filer, dokumenter, regneark osv. med kolleger og personer innen organisasjonen din.

Høy datasikkerhet

Både din og bedriftens data blir lagret på Microsofts sikre servere, som holder en svært høy grad av sikkerhet og som gjør at du ikke trenger å uroe deg for datatyveri. I tillegg er din data din egen. Det vil si at Microsoft aldri skanner e-poster eller dokumenter i reklameøyemed osv.