Om Fordelaktig.no

Fordelaktig.no startet som et konsept for første gang på nettet i 2010 i Danmark, der konseptet var å tilby kvalitetsprodukter innen maskinvare, spill- og datautstyr til fordelaktige priser. Da nye eiere overtok den danske versjonen av Fordelaktig.no i april 2012, valgte de å endre strategien for nettbutikken og fokusere 100% på salg av programvarelisenser. I 2014 var Fordelaktig.no etablert i Norge. På Fordelaktig.no finner du derfor nå bare programvareprodukter til noen av Norges laveste priser, og du kan også finne programvareprodukter som ingen andre norske forhandlere tilbyr.

Gjennom unike samarbeid med ulike programvareselskaper er vi i stand til å tilby programvareprodukter til fordelaktige priser og som vanligvis bare kan kjøpes som nedlasting på produsentens egen hjemmeside. Fordelaktig.no er sertifisert til å videreselge disse programvareproduktene som en «digital nedlasting», der kjøperen mottar en nedlastingslenke til programvaren og en lisensnøkkel for å aktivere lisensperioden – alt sammen leveres på e-post, så levering er rask og gratis.

Vær oppmerksom på at Fordelaktig.no i denne sammenheng ikke gir angrerett på kjøp av programvarelisenser. Brukeren er forpliktet til selv å laste ned en prøveversjon hos produsenten for å teste programvaren før et et bindende kjøp av en programvarelisens gjøres gjennom Fordelaktig.no.

For at gjøre et kjøp på Fordelaktig.no må du gjennom 5 trinn.

  1. Finn produktene du ønsker og legg dem til i handlekurven. Deretter gå til kassen.
  2. Oppgi din personlige informasjon.
  3. Velg levering-/betalingsmetode.
  4. Godta våre vilkår og betingelser.
  5. Sjekk at alle opplysninger er riktige på oppsummeringssiden og godkjenn kjøpet.

Anmeldelse av Fordelaktig.no

Hvis du hadde en positiv opplevelse med din handel på Fordelaktig.no, så vil vi sette stor pris på om du vil bruke 4-5 minutter av din tid til å skrive en anmeldelse på Trustpilot.no eller Prisguide.no.

Du er selvfølgelig også velkommen til å skrive en e-post til support@fordelaktig.no dersom det er noe vi kan gjøre bedre fremover.