• pandais_6

Panda Internet Security – 3 PC / 1 år

Beskytt hele datamaskinen din mot alle former for trusler på nettet som virus, skadelig programvare, svindel på nettet, søppelpost e-post og nettkriminelle med Panda Internet Security (3 PC).

229 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Panda Security
Språk: Norsk (Multi)
Antall lisenser: 3 PC
Varighet: 12 Måneder
Operativsystem: Windows

Beskytt hele datamaskinen din mot alle former for trusler på nettet som virus, skadelig programvare, svindel på nettet, søppelpost e-post og nettkriminelle med Panda Internet Security (3 PC).

Panda Internet Security inneholder mange nyttige og effektive moduler som omfatter:

- Anti-spionprogramvare og anti-fisking

- Bekjempelse av «rootkits» i oppstarten av Microsoft Windows

- Effektivt nett-filter som sikrer sikker og uforstyrret surfing på Internett

- Beskyttelse mot virus som er målrettet USB-stasjoner

- Søppelpost-filter som kritisk går gjennom alle innkommende e-poster

Panda Internet Security er en sikkerhetspakke, som gir deg mulighet til å surfe på Internett og utføre alle former for forsvarlige aktiviteter med fullstendig sinnsro. Programmet beskytter deg mot virus, spionprogramvare, «rootkits», hackere, bedrageri på nettet, identitetstyveri og andre trusler på Internett.

Modulen mot søppelpost vil sørge for at din innboks holdes fri for søppelpost, post med informasjonsfisking og generell søppelpost, mens funksjonen for foreldrekontroll sikrer at dine barn kan bruke internettet under trygge rammer og uten ubehagelige oplevelser. Takket være en ny og innovativ sporingsteknologi er Collective Intelligence forbedret og mye hurtigere enn tidligere versjoner.

I 20 år har Panda Security innført nye metoder, og har beskyttet sine kunder mot virus og andre sikkerhetstrusler. Som alltid kan du være forsikret om at Pandas produkter kombinerer de beste beskyttelsesteknologier med de nyeste fremskritt vedrørende hastighet og effektivitet for å forminske bruken av ressursene til datamaskinen din. Panda Internet Security inkluderer også nye tekniske støttetjenester for at du skal kunne slappe helt av.

Din totale datamaskinaktivitet vil være fullt ut beskyttet mot identitetstyveri, og du kan glemme alt om virus, spionprogramvare, hackere, søppelpost, bedrageri på nettet samt andre trusler på Internett. Du vil også være i stand til å ta automatiserte sikkerhetskopier av dine mest betydningsfulle dokumenter og optimere den totale ytelsen på datamaskinen din.