Skylum Aurora HDR

Aurora HDR for Windows og Mac er en prisbelønt multimedia-programvare som tar bildene dine til et helt nytt nivå av kvalitet og kreativitet.
Regular price: 1389.0000 NOK 1389
kr 1 389 Inkl Moms

Hvis du leter etter en av de absolutt beste programvarene for fotoredigering på markedet, er du definitivt ikke alene. Mange mennesker er kjent med Lightroom, noe som absolutt er flott når det gjelder redigering av bilder og et mer programvareprodukt rundt. Men er du gal av å ta bilder av landskap, større gjenstander som biler, bygninger, eller vil du at feriebildene dine av de vakre naturområdene virkelig skiller seg ut. Hvis du vil at landskapene dine skal se ut som windows eller mac-bakgrunner, er Aurora akkurat den programvaren du leter etter. På e-Gear.dk har vi prøvd nye programmer i flere måneder, for å finne gode alternativer og hjelpe våre kunder med å utvide horisonten. Imidlertid må du vanligvis huske å balansere funksjonalitet, pris og alternativer med det du allerede vet.


Og vi kan bare si WOW til Aurora og spesielt hvis man sammenligner med det mer kjente Adobe Lightroom. Det sier seg selv at den ene er sterkere i noen ting enn den andre, men mengden funksjonaliteter og alternativer du får i Aurora er ingen liten ting.Når du velger Aurora HDR, får du faktisk 20+ supergode verktøy som du kan bruke for å gjøre bildene dine helt fantastiske. Dette er verktøy som starter en HDR-redigeringsprosess med et enkelt trykk.


Du får superkule filtre (luts) inkludert i prisen, slik at du med ett klikk kan gjøre kreative fargejusteringer, polarisering, fargetone, denoising, dodge & burn og mye mer. Så det gir deg rask kontroll slik at du kan lage bilder i super fin HDR-kvalitet.HDR Denoise
Er et kraftig verktøy som automatisk gjenkjenner støy i bildene dine og faktisk fjerner det uten at du trenger å gjøre noe, men samtidig beholder den utmerkede kvaliteten og alle detaljene i bildene.


HDR-klarhet
Et enkelt verktøy som enkelt øker skarpheten og fargen i HDR-bildene. Legger til kontrast til akkurat de rette stedene uten å påvirke andre fargeelementer i bildet.


Så du får over 80 unike "utseende" inkludert som gir bildene dine et øyeblikkelig fantastisk utseende med bare et klikk. Aurora HDR Looks er designet i samarbeid med Serge Ramelli, Trey Ratcliff, Randy Van Duinen og andre anerkjente fotografer, og gir deg førsteklasses resultater.


Det er mange flere unike funksjoner som gjør det enkelt for deg å redigere bildene dine som en profesjonell. Les bloggen vår der vi har gått enda mer i dybden om Aurora HDR.På fordelaktig.no har vi også sett på hva vi visste med Adobe lightroom sammenlignet med Aurora og igjen er det ikke så mye å si annet enn WOW.


Vi elsker å jobbe med bilder og video selv, men vi må være helt ærlige, slik at det ikke alltid er tiden for selve fotoredigering. Men skulle vi raskt lage noen bilder til facebook og mer, er Aurora HDR, det perfekte verktøyet. For når du først har kjent konfigurasjonen av programmet, kan du raskt få de vakreste bildene på kort tid.


Flere og flere amatører og selskaper har trang til å kunne gjøre mer med bildene sine til sosiale medier, nettsted eller blogg, spesielt når du ser alle disse fantastiske bildene på Instagram, kan det være frustrerende at du ikke kunne redigere bildene dine selv på samme måten.


Men med Aurora har vakre bilder blitt felleseie!På fordelaktig.no har vi i flere år brukt Lightroom til å redigere bildene våre, og vi har alltid vært godt fornøyd med hvordan de endte opp og ikke minst hvordan vi kom frem til resultatet. Men vi har nok alltid følt at vi ikke fikk alt ut av verktøyene vi hadde tilgjengelig, fordi det er litt mer komplisert å bli kjent med de mange mulighetene. Det er faktisk grunnen til at vi bestemte oss for å undersøke markedet for bildebehandlingsprogrammer, og vi har funnet noen få som tilbyr noen supersterke alternativer til lightroom som. Aurora. og luminar - som du kan lese mer om her


Aurora HDR sammenlignet med Lightroom


Funksjonalitet kontra formål


Når du starter med å sammenligne Aurora HDR og Lightroom, er utgangspunktet å sammenligne epler med epler. Faktum er at de ikke er helt i kø og faktisk skiller seg ut ganske mye. Både i styrker og svakheter. Men hvordan kan du sammenligne funksjonaliteten til to fotoredigeringsprogrammer med mindre du først snakker om hensikten?


Aurora HDR er spesialist for en spesifikk type fotografering - kalt High Dynamic Range eller HDR.


HDR er vanligvis det du vet fra TV-en din. Det er det samme konseptet når det gjelder Aurora HDR, men selvfølgelig for fotografering. Husk å sette den på HDR når du tar bilder - Det er ikke vanskelig, og du kan faktisk velge det ganske enkelt på smarttelefonen.


På den annen side er Adobe Lightroom en mer all-purpose fotoredigerer. Det spesialiserer seg ikke egentlig i noen bestemt type fotoredigering.


Grensesnitt for Aurora HDR og Adobe Lightroom.
Imidlertid er disse to programvarene begge redigeringsverktøyene for bilder. Det betyr faktisk bare at oppsettet er "mer eller mindre" det samme og at du bare er litt kjent med lightroom, så det er enkelt å sette seg ned og jobbe med Aurora HDR


Du kan lage bilder av høy kvalitet i både Aurora HDR og Adobe Lightroom. Vi føler imidlertid at Aurora er en bedre redigeringsopplevelse - den er enkel å bruke, den er mer intuitiv. Det er ikke perfekt, men det er aldri noe der, og det er sannsynligvis også basert litt på preferanser.


Det er usannsynlig at Aurora HDR noen gang vil "ta over" som din primære fotoredigeringssuite - men Aurora HDR er flott for å redigere bilder med høyt dynamisk område. Elsker du å ta bilder av natur, bygninger, dine reiser (det vakre landskapet eller bygningene)


Hvis du vil ha mer ut av HDR-bildene dine når du legger ut på facebook, instagram eller legger til bilder i videoene dine, er Aurora HDR et perfekt valg.


Les bloggen vår der vi har gått enda mer i dybden om Aurora HDR


Hvis du vil ha mer programvare for fotoredigering, er Luminar produktet du leter etter. Klikk her for å lese mer.

Mac
MacBook®️, MacBook Air®️, MacBook Pro®️, iMac®️, iMac Pro®️, Mac Pro®️, Mac mini®️
Prosessor Intel®️ 64-bit Core ™ ️ 2 Duo eller bedre
Minne 8 GB RAM eller mer
macOS®️ Catalina 10.15, Mojave 10.14, High Sierra 10.13, Sierra 10.12.6, El Capitan 10.11.5, Yosemite 10.10.5
Harddisk 2 GB ledig plass, SSD for best ytelse
Se 1280x768 oppløsning eller bedre
Du kan sjekke systemspesifikasjonene og maskinvaren ved å velge > Om denne Macen
Windows
Åpne GL 3.3 eller nyere kompatible grafikkort
Prosessor Intel®️ Core ™ ️ i5 eller bedre
Minne 8 GB RAM eller mer
Microsoft Windows®️ 7, Windows®️ 8.1, Windows®️ 10 (kun x64-bit OS)
Harddisk 2 GB ledig plass, SSD for best ytelse
Se 1280x768 oppløsning eller bedre
Du kan sjekke systemspesifikasjonene dine ved å åpne Innstillinger og klikke Om

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Platform: Windows, Mac

Manufacturer : Skylum

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.