Sony VEGAS Movie Studio 17

Lag fantastiske videoer. Ganske enkelt!
Regular price: 559.0000 NOK 559 In stock! Order now!
kr 559 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Begynn å lage de nye filmene dine - akkurat nå! Glem stor kromvideoredigeringsprogramvare, som er både kostbar og tungvint å bli kjent med. VEGAS Movie Studio tilbyr alt du trenger i en brukervennlig pakke som er enkel å lære, men likevel kraftig nok til at du kan lage noen helt fantastiske videoer.Fra begynnelse til ekspert.
VEGAS Movie Studio kan guide deg gjennom hvert trinn i filmskaping - og det er spesielt bra i begynnelsen. Det lar deg også ta full kontroll over hvert trinn i prosessen når du er klar. Så nå blir du bedre, nå mer kontroll kan du ta over produksjonen selv. Den store styrken til VEGAS Movie Studio er hvordan du enkelt kan lage en serie innspillinger og sette dem sammen til en film, hvordan du raskt kan justere fargedeling, visuelle effekter, videostabilisering, bevegelsessporing og mer i prosessen.


Alt dette mens du leder deg gjennom prosessen.


Når du velger VEGAS Movie Studio som redigeringsprogramvare, får du tilgang til:


Et hav av visuelle effekter


Enkel og enkel fargegradering, så disse videoene får akkurat det rette utseendet


bevegelsesporing


Ett klikk på videostabilisator


Warp flow-funksjon som gir deg noen fine overganger


Sakte film


Svart stabelfilter
Fjern de svarte søylene på videoen din umiddelbart med en uskarp kopi av selve videoen. Det har aldri vært enklere å levere i et widescreen-format.


Skjermbildefunksjoner slik at du enkelt og raskt kan registrere hva som skjer på skjermen og redigere det.Du har historien - Men VEGAS Movie Studio hjelper deg ganske enkelt å levere den. Last opp videoene dine automatisk til YouTube eller Vimeo, direkte fra applikasjonen. Eller bruk en rekke forskjellige avspillingsmaler for de viktigste videoleveringsformatene.


Da vil du begynne å lage videoer for YouTube eller bare gjøre litt mer ut av ferieklippene dine - uten å kaste bort mye penger på tunge programmer. Da er VEGAS Movie Studio det riktige valget for deg.


64-biters versjon av Microsoft Windows 10

2 GHz 2-kjerneprosessor (3 GHz og 8 kjerner anbefales for 4K)

1,5 GB harddiskplass for programvareinstallasjon

16 GB RAM (32 GB anbefales for 4K)

USB 2.0-tilkobling (for import fra AVCHD, XDCAM EX, NXCAM eller DVD videokameraer)

Windows-kompatibelt lydkort

Støttet CD-innspillbar stasjon (bare brenning av CD)

Støttet DVD-R / -RW / + R / + RW (kun DVD-brenning)

Støttede BD-R / -RE-enheter (bare brenn av Blu-ray-plater)

Microsoft .NET Framework 4.0 SP1 (inkludert på applikasjonsdisken)

Internett-tilkobling: Påkrevd for nedlasting, registrering og validering av programmet og for visse programfunksjoner.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Platform: Windows 8 og Windows 10

Version: 17

Manufacturer : Sony

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.