Trend Micro Antivirus

Er standard antivirusløsning som gjør jobben med å sikre datamaskinen din.

Regular price: 209.0000 NOK 209 In stock! Order now!
kr 209 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Trend Micro Antivirus + Security beskytter datamaskinen din mot virus, svindel via phishing i e-poster, spionprogramvare samt tyveri av dine personlige opplysninger på sosiale nettverk, som Facebook.

Trend Antivirus + Security er et antivirusprogram som beskytter mot virus og spionprogramvare såvel som alle andre skadelige programvarer: tastelogger, hackere, utnyttere av operativsystemet, oppringingsprogrammer, ondskapsfulle informasjonskapsler og skript, trojanske hester, rootkit og ormer. Programmet kan også spore og eliminere falsk antivirusprogramvare. Det uavhengige testlaboratoriumet AV-Tests sertificerer Trend Micro og den scorer relativt godt i AV-Tests resultater på beskyttelse og brukervennlighet på Windows 10, Windows 7 og Windows XP.

Trend Antivirus + Security kombinerer tradisjonell signaturbasert sikkerhet med sanntidsbeskyttelse. Den skybaserte antivirusmodulen, Trend Micro Smart Protection Network, samler data om de aller nyeste formene for virus fra brukerfellesskapet og advarer så alle installerte kopiet av programvaren om nye trusler. I tillegg sporer programvaren trusler ikke utelukkende basert på hvorvidt de samsvarer med en lokal signaturdatabase – den sporer også trusler basert på filenes atferd for å se hvordan de oppfører seg.

Trend Micro bruker også en teknologi innen filomdømme for å undersøke filer etter spor som kan indikere skadelige programvarer. I tillegg kan du surfe trygt på Internett fordi den blokkerer tilgang til ondskapsfulle hjemmesider og forhindrer ondsinnede drive-by nedlastinger i å infisere filer og data på datamaskinen din. En komponent i Trend Micro Smart Protection Network bruker teknologien nettstedomdømme til å beskytte deg på nett. Nettstedomdømmet medfører en fordel for domener og nettsteder avhengig av alderen på nettstedet, endringer på lokalitet og andre faktorer, som kan gi en pekepinn på potensiell fare.

Teknologien for e-postomdømmet beskytter likeledes systemet ditt mot trusler gjennom e-post ved å etterprøve IP-adresser og ved å undersøke omdømmedatabasen for kilder som er kjent som dårlige. Ved å stanse trusler mens de enda er i skyen, er botnett ute av stand til å nå din PC eller ditt nettverk.

Trend Micro er enkel å bruke med et enkelt brukergrensesnitt. Hovedvinduet viser det aktuelle sikkerhetsnivået for øyeblikket. Programvaren er utviklet til å skanne for trusler i sanntid, men du kan alltid foreta en manuell skanning. Du kan velge mellom en hurtigskanning, en fullstendig skanning, eller en forhåndsinnstilt skanning.


 

Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner:
Avtaleperiode: 
Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Sprog: Norsk, Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : 1 år

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Manufacturer : Trend Micro

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.