Regular price: 169.0000 NOK 169 In stock! Order now!

Trend Micro Internet Security 2019 - 1 enhet

Trend Micro Internet Security er en solid sikkerhetsløsning til både den private pc-brukeren og den lille virksomheten, som ønsker optimal beskyttelse mot virus, hackere og irriterende elektronisk søppelpost i innboksen.

Med til Trend Micro Internet Security får du de programvareverktøy som er nødvendige for å sikre datamaskinen din på alle bauer og kanter mot alle de truslene, som lurer både på- og av nettet. Med i sikkerhetspakken er bla.:

- En effektiv antivirus-skanner
- En intelligent brannmur
- Essensiell beskyttelse i nettleseren din på nettet
- Et nøyaktig filter for søppelpost

Med i Trend Micro Internet Security er også moduler som du ikke finner i andre sikkerhetsløsninger – f.eks. en modul som begrenser barns adgang til Internett og spesifikke programmer i Microsoft Windows. Du får likeledes beskyttelse mot datatap og datatyveri, samt en modul som kan slette filer hinsides rekonstruksjon.

Trend Micro Internet Security har også modulen System Tuner, som er utviklet til å forbedre hastighet og yteevne på brukerens datamaskin.

Enda en spesiell modul er Facebook Privacy Scanner, som med ett klikk kan sjekke din Facebookside og innstillinger for sårbarheter – f.eks. hvilke apps som har adgang til dine personlige opplysninger osv.

Trend Micro Internet Security skiller seg fra Trend Micros andre “high-end” sikkerhedsprodukter som Maximum Security og Premium Security ved at denne løsningen ikke har sikkerhetskopiering til nettet og et par andre funksjoner. Med mindre du har stort behov for sikkerhetskopiering til nettet og f.eks. modul til håndtering av passord på nettet, så er Trend Micro Internet Security klart det beste valget – også prismessig.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner:
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  169,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  169,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Trend Micro

Antall lisenser: 1 enhet

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10