Windows 10 Home installasjonsnøkkel

Denne lisensnøkkelen er KUN for ny installasjon av Windows 10 Home.
Regular price: 209.0000 NOK
kr 209 Inkl Moms

Teknisk sett er dette en lisensnøkkel / lisensiering som gjør det mulig for brukeren å installere den nyeste versjonen av Windows 10 Home.

+ Vær oppmerksom på at dette programvareproduktet ikke kan brukes til en oppgradering og krever en ny installasjon av det aktuelle operativsystemet, hvor lisensnøkkelen må brukes under installasjonen. Hvis du trenger å oppgradere eller aktivere en installasjon, bruk denne utgaven av Windows 10 Home.

+ Vær oppmerksom på at lisensnøkkelen er OEM-lisensiert og den kan kun brukes til reinstallering på datamaskinen den er installert på første gang. Du kan med andre ord ikke "gjenbruke" lisensnøkkelen på en annen datamaskin.

Detaljerte installasjonsinstruksjoner for Windows 10 Home er inkludert.


Fordelene med Windows 10

Det nye operativsystemet fra Microsoft, Windows 10, har forsøkt å samle de beste elementene fra Windows 7 og Windows 8 – samtidig som aspektene som frustrerte brukere av Windows 8 er eliminert igjen. Det som gjenstår er Windows 10 Home som et ganske vellykket operativsystem med intuitiv navigering og stor klarhet.

Windows 10 er sannsynligvis det viktigste programvareproduktet som Microsoft har lansert i nyere tid. Windows 10-operativsystemet er også Microsofts forsøk på å overbevise databrukere som ikke brydde seg om Windows 8 om å oppgradere fra Windows 7 og direkte til Windows 10.

Microsoft har alltid vært på en kontinuerlig søken etter å designe og lansere programvareløsninger som kan nytes av alle typer brukere, mens de de siste årene også har prøvd en ny tilnærming: å lage det samme, nesten identiske, brukergrensesnittet for det digitale enheter som finnes i husholdningen og arbeidslivet.

Intensjonen med Windows 10 er å fortsette denne trenden, siden den gir ulike forbedringer til de tidligere operativsystemene med den hensikt å gjøre hele opplevelsen mer intuitiv, enten den utfolder seg på datamaskinen, nettbrettet eller den kompakte smarttelefonen.

De som husker Windows 8 vil helt sikkert kjenne igjen noen elementer i brukergrensesnittet som gjentas i Windows 10, for eksempel de firkantede hjørnene på skjermene. Den mest populære funksjonen i Windows 10 er returen av Start-menyen i nedre venstre hjørne. Windows 8 har blitt sterkt kritisert for ikke å beholde denne plasseringen av Start-menyen som siden Windows 7 har sittet på ryggraden til Windows-brukere.

Praktiske og morsomme apper er fortsatt tilgjengelige, men de kjører i fullskjermmodus, og dette lar brukeren minimere dem til verktøylinjen og lukke dem ved å bruke den tradisjonelle X-tasten fra øvre høyre hjørne. Via Windows Store kan du direkte laste ned og installere nye apper for jobb eller underholdning i Windows 10.

En annen innovasjon i Windows 10 er de såkalte multiple desktops eller desktops, som kan hjelpe brukere med å redusere forvirringen på skjermen. Med andre ord kan brukere åpne flere apper for arbeidsprosjekter, for så å lage et rent skrivebord der ulike programmer kan startes på denne måten. Selv om alle apper kjører i bakgrunnen, er de elegant gruppert, og du kan enkelt bytte mellom skrivebord.

Videre lanserer Windows 10 også snap-utvidelser som kan hjelpe brukeren med å sikre opptil 4 vinduer på skjermen mens de holder alle synlige. Det sier seg selv at hvis bare 3 programmer kreves, kan de fortsatt sikres etter ens smak, eller ved å bruke det oppsettet.

Systemkrav:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-prosessor (ARM-prosessor og SoC støttes ikke).
RAM: 1 GB minne for 32-bits installasjon og 2 GB minne for 64-bits installasjon.
HDD: 16 GB ledig diskplass for 32-biters installasjon og 32 GB ledig diskplass for 64-biters installasjon.
Grafikkort med støtte for DirectX 9 og WDDM 1.0 eller nyere.
Skjermoppløsning på 800x600 eller høyere.

Installasjonsmedier:
En tom USB-flash-enhet på minst 8 GB eller en tom DVD på 4,7 GB for 32-bit og 8,5 GB for 64-bit.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 enhet (OEM)

Varighed : Livstid

Ean: 0885370922264

Producentnummer: KW9-00139

Version: 22H2 (32-bit / 64-bit)

Manufacturer : Microsoft

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.