Regular price: 469.0000 NOK 469 In stock! Order now!

Windows 10 Home

Dette produktet er en lisensnøkkel som enten kan aktivere operativsystemet "Windows 7 Home Premium" eller "Windows 10 Home" alt etter hva ditt behov er - både 32-bit og 64-bit understøttes.

Rent teknisk er det snakk om en lisensnøkkel/lisensering som gjør det mulig for brukeren å velge hvilken type operativsystem som ønskes installert - enten den tidligere Windows 7 Home Premium eller den nyeste versjonen Windows 10 Home.

Fordelen ved denne lisensnøkkelen er at du f.eks. kan starte med å installere Windows 7 Home Premium på din computer og ved en senere situasjon bruke samme lisensnøkkel til å installere Windows 10 Home på samme computer (vær oppmerksom på at lisensnøkkelen er OEM og den kun kan anvendes til gjeninstallasjon på samme computer).

Bemerk at dette softwareproduktet ikke kan anvendes til en oppgradering og forutsetter at det gjennomføres en nyinstallasjon av det nåværende operativsystemet, hvor lisensnøkkelen skal benyttes under installasjonen. Hvis du har behov for å oppgradere eller å aktivere en allerede installert utgave av Windows 10 Home, så anbefaler vi denne utgaven av Windows 10 Home.

Du vil motta en unik lisensnøkkel og nedlastingslenke til Windows 10 Home Premium og Windows 7 Home via e-post. og det eneste du selv skal gjøre er å kopiere installasjonsfilen til en USB-enhet eller en DVD og deretter installere Windows 7 på din PC.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 1 PC
Avtaleperiode: Lifetime
Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk


Minstekrav til operativsystem:

- Intel/AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 8 GB harddiskplass
Programvare - Nedlasting
NOK  469,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Microsoft

Avtaleperiode: Lifetime