Regular price: 889.0000 NOK 889 In stock! Order now!

Windows 10 Pro Produktnøkkel - 32-bit/64-bit

Dette produktet er en produktnøkkel som enten kan aktivere styresystemet «Windows 10 Professional» eller «Windows 7 Professional» – alt etter hva behovet ditt er. Det støtter både 32-bit og 64-bit.

Rent teknisk snakker vi om en produktnøkkel/lisensiering som gjør det mulig for brukeren å velge hvilken type styresystem som ønskes installert – enten Windows 10 Professional eller den tidligere versjonen Windows 7 Professional – begge i OEM-utgaven.

Fordelen ved denne produktnøkkelen er at du f.eks. kan starte med å installere Windows 7 Professional på datamaskinen din og deretter bruke den samme nøkkelen til å installere Windows 10 Professional på den samme datamaskinen (vær oppmerksom på at lisensnøkkelen er OEM, noe som betyr at den bare kan brukes til en ny installering på den samme datamaskinen).

Merk at dette programvareproduktet ikke kan brukes til en oppgradering og forutsetter at det utføres en ny installering i det nåværende operativsystemet, hvor produktnøkkelen skal brukes under installasjonen.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 1 PC
Avtaleperiode: Lifetime
Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk


Minstekrav til operativsystem:

- Intel/AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 8 GB harddiskplass
Programvare - Nedlasting
NOK  889,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Microsoft

Antall lisenser: 1 PC

Avtaleperiode: Lifetime