Windows 10 Professional Installasjonsnøkkel

Denne lisensnøkkelen er KUN for nyinstallasjon av Windows 10 pro.
Regular price: 279.0000 NOK
kr 279 Inkl Moms

Teknisk sett er det en lisensnøkkel / lisens som lar brukeren installere den nyeste versjonen av Windows 10 Professional.


+ Vær oppmerksom på at dette programvareproduktet ikke kan brukes til en oppgradering og krever en ny installasjon av det aktuelle operativsystemet, med lisensnøkkelen under installasjonen. Hvis du trenger å oppgradere eller aktivere en installasjon, kan du bruke denne versjonen av Windows 10 Professional.


+ Vær oppmerksom på at lisensnøkkelen er OEM-lisensiert og kun kan brukes til reinstallering på datamaskinen den er installert for første gang. Med andre ord kan du ikke "bruke" lisensnøkkelen på på en annen datamaskin.


Grundige installasjonsinstruksjoner for Windows 10 Professional er inkludert.Fordelene med Windows 10Microsofts nye operativsystem, Windows 10, har forsøkt å samle de beste elementene i Windows 7 og Windows 8 - samtidig som de eliminerte aspektene til frustrerte brukere av Windows 8 igjen. Windows 10 pro er fortsatt et ganske vellykket operativsystem med intuitiv navigasjon og stor klarhet.


Windows 10 er sannsynligvis det viktigste programvareproduktet som Microsoft har lansert nylig. Windows 10-operativsystemet er også Microsofts forsøk på å overtale ikke-Windows-databrukere til å bytte fra Windows 7 til Windows 10 direkte. Microsoft har alltid arbeidet kontinuerlig med å designe og lansere programvareløsninger som alle typer brukere kan ha glede av, mens de de siste årene også har prøvd en ny tilnærming: opprettelsen av det samme, nesten identiske brukergrensesnittet for de digitale enhetene som finnes i husstanden og arbeidslivet vårt. Windows 10 er ment å fortsette denne trenden, siden den gir forskjellige forbedringer av tidligere operativsystemer med den hensikt å gjøre hele opplevelsen mer intuitiv, enten den brettes ut på en datamaskin, nettbrett eller kompakt smarttelefon.


De som husker med Windows 8 vil definitivt gjenkjenne noen av elementene i grensesnittet som gjentas i Windows 10, for eksempel de firkantede hjørnene på skjermbildene. Den mest populære funksjonen i Windows 10 er retur av Start-menyen i nedre venstre hjørne. Windows 8 har blitt hardt kritisert for ikke å opprettholde denne posisjonen i Start-menyen, ettersom Windows 7 har sittet i Windows-ryggraden.


Praktiska och roliga appar finns fortfarande tillgängliga, men de körs i helskärmsläge och det gör det möjligt för användaren att minimera dem till verktygsfältet och stänga dem med den traditionella X-tangenten från det övre högra hörnet. Via Windows Store kan du ladda ner och installera nya appar direkt i Windows 10 för arbete eller underhållning.


En annan innovation i Windows 10 är så kallade multipla skrivbord eller skrivbord, vilket kan hjälpa användare att minska förvirringen på skärmen. Med andra ord kan användare öppna flera appar för arbetsprojekt och sedan skapa ett rent skrivbord där olika applikationer kan startas på detta sätt. Även om alla appar körs i bakgrunden är de elegant grupperade och du kan enkelt växla mellan stationära datorer.Dessutom lanserar Windows 10 även snap-tillägg, som kan hjälpa användaren att säkra upp till fyra fönster på sin skärm, samtidigt som alla håller sig synliga. Det säger sig självt att om bara 3 program krävs kan de fortfarande säkras efter eget tycke, eller genom att använda den layouten.


Praktiske og morsomme apper er fremdeles tilgjengelige, men de kjører i fullskjermmodus, og det lar brukeren minimere dem til verktøylinjen og lukke dem ved hjelp av den tradisjonelle X-tasten fra øvre høyre hjørne. Via Windows Store kan du laste ned og installere nye apper direkte i Windows 10 for arbeid eller underholdning.


En annen innovasjon i Windows 10 er de såkalte multiple desktops eller desktops, som kan hjelpe brukere med å redusere forvirringen på skjermen. Med andre ord kan brukere åpne flere apper for arbeidsprosjekter, og deretter lage et rent skrivebord der forskjellige applikasjoner kan startes på denne måten. Selv om alle apper kjører i bakgrunnen, er de elegant gruppert, og du kan enkelt bytte mellom stasjonære maskiner.


Videre lanserer Windows 10 også snap-utvidelser, som kan hjelpe brukeren med å sikre opptil 4 vinduer på skjermen, samtidig som alle holder synlige. Det sier seg selv at hvis bare 3 programmer kreves, kan de fremdeles sikres etter eget ønske, eller ved å bruke det oppsettet.

Systemkrav:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-prosessor (ARM-prosessor og SoC støttes ikke).
RAM: 1 GB minne for 32-bits installasjon og 2 GB minne for 64-bits installasjon.
HDD: 16 GB ledig diskplass for 32-biters installasjon og 32 GB ledig diskplass for 64-biters installasjon.
Grafikkort med støtte for DirectX 9 og WDDM 1.0 eller nyere.
Skjermoppløsning på 800x600 eller høyere.

Installasjonsmedier:
En tom USB-flash-enhet på minst 8 GB eller en tom DVD på 4,7 GB for 32-bit og 8,5 GB for 64-bit.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 enhet (OEM)

Varighed : Livstid

Version: 22H2 (32-bit / 64-bit)

Manufacturer : Microsoft

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.