• windows10proboxshotsdknew_1

Microsoft Windows 10 Professional

Med Windows 10 Professional har du fått en fremragende forretningspartner innen IT- og programvareområdet.

1 495 kr 999 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Norsk, dansk, svensk & engelsk
Antall lisenser: 1 enhet (OEM)
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: Windows

Denne versjonen av Windows 10 er “Professional” og inneholder høyere funksjonalitet enn Windows 10 Home.

Som operativsystem har Windows 10 Professional alle funksjonene fra Windows 10 Home-versjonen pluss viktig bedriftsfunksjonalitet til kryptering, ekstern pålogging, opprettelse av virtuelle maskiner m.m. Operativsystemet er også kjennetegnet ved raskere oppstart enn tidligere versjoner av Windows samt en velkjent og utvidet Start-meny og flotte nye måter å sortere programmer og oppgaver på. I tillegg er det en rekke innovative funksjoner, som en helt ny nettleser, Edge, og Cortana – den mer personlige virtuelle assistenten som alltid er klar til å hjelpe deg.

Her er noen av høydepunktene i det nye operativsystemet:

Koble til ditt domene

Du kan koble datamaskinen din via Windows 10 til din bedrift eller skolens domene. Det er også mulighet for å bruke Azure Active Directory til å bruke nettverksfiler, servere, skrivere osv.

Forbedret kryptering

I Windows 10 Professional får du bedret sikkerhet med programmet BitLocker, som bidrar til å beskytte dine viktige data med kryptering og sikkerhetskontroll.

Ekstern pålogging

Windows 10 Professional lar deg logge inn med Remote Desktop (eksternt skrivebord), slik at du kan koble deg til og bruke datamaskinen din enten du er hjemme, på jobb eller på farten.

Virtuelle maskiner

Det er enkelt å opprette og kjøre virtuelle maskiner med Hyper-V i Windows 10 Professional, slik at du kan kjøre mer enn ett operativsystem samtidig på samme datamaskin.

Dine apper i Windows Store

Windows 10 Professional gir deg mulighet til å opprette din egen private app-avdelnig i Windows Store, som gir enkel tilgang til alle bedriftens apper.

Vær oppmerksom på at vi forhandler Windows 10 Professional som en “digital nedlasting” og du trenger derfor å opprette et installasjonsmedium til operativsystemet, enten på DVD eller på USB-stasjon. Velger du til en USB-stasjon, må du ha minst 4 GB ledig plass på den.

Spesifikasjoner

  • Produktbeskrivelse: Windows 10 Pro – 32-/64-biters
  • Produkttype: Digital nedlasting (electronic software download)
  • Lisensomfang: 1 PC
  • Språk: Norsk og alle større internasjonale språk
  • OEM-versjon

Systemkrav

  • 1 GHz prosessor
  • 1 GB RAM minne
  • 16 GB harddiskplass

Se også

windows10-laptop