Regular price: 499.0000 NOK 499 In stock! Order now!

Windows 10 Professional

Med Windows 10 Professional har du fått en fremragende virksomhetspartner med IT- og softwareområdet.

Det nye operativsystemet fra Microsoft, Windows 10, har forsøkt å samle de beste elementene fra Windows 7 og Windows 8 - samtidig med at de aspektene som frustrerte brukere av Windows 8 er eliminert igjen. Resultatet er Windows 10 Home som er et vellykket operativsystem med intuitiv navigasjon og stor overskuelighet.

Windows 10 er nok det mest betydningsfulde softwareprodukt som Microsoft har lansert i nyere tid. Operativsystemet Windows 10 er også Microsofts forsøk på å overbevise computerbrukere, som ikke brydde seg om Windows 8, til å oppgradere fra Windows 7 og direkte til Windows 10.


Funksjoner i Windows 10 Professional

Som operativsystem har Windows 10 Professional alle funksjonene fra Windows 10 Home-utgaven, pluss viktig virksomhetsfunksjonalitet til kryptering, fjernstyrt innlogging, opprettelse av virtuelle maskiner m.m.

Operativsystemet er også kjennetegnet ved hurtigere oppstart enn tidligere utgaver av Windows, samt en velkjent og utvidet Startmeny og glimrende nye måter til å få applikasjoner og oppgaver ordnet på – videre er det en rekke innovative funksjoner, slik som en helt ny browser (Edge) skapt til online oppgave, og Cortana, den mer personlige, digitale hjelperen som alltid er klar til å assistere deg.

Her er noen av høydepunktene i det nye operativsystemet:


Skap forbindelse til ditt domene

Du kan legge til din computer via Windows 10 til ditt firmas, eller skoles domene. Det er også mulighet for å bruke Azure Active Directory til å anvende nettverksfiler, servere, printere m.m.


Forbedret kryptering

I Windows 10 Professional får du ytterligere sikkerhet med BitLocker applikasjonen, som hjelper til å beskytte dine viktige data med kryptering og sikkerhetsstyring.


Fjernstyrt innlogging

Windows 10 Professional gjør det mulig for deg å logge inn med Remote Desktop (Fjernstyring), så du kan tilkoble deg og bruke din computer enten du er hjemme, på jobb eller på farten.


Virtuelle maskiner

Det er enkelt å opprette og avvikle virtuelle maskiner med Hyper-V i Windows 10 Professional, slik at du kan kjøre mer enn ett operativsystem på samme tid på den samme computeren.


Dine apper i Windows Store

Windows 10 Professional gir deg muligheten for å opprette din egen private app-seksjon i Windows Store som gir bekvem adgang til alle dine firmas applikasjoner.

Programvare - Nedlasting
NOK  499,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Microsoft

Antall lisenser: 1 PC

Avtaleperiode: Lifetime