• win7homepreboxshotsdknew_1

Windows 7 Home Premium 32-bit

Windows 7 Home Premium (Norsk) er den minste utgaven i serien av Windows 7 operativsystemer, og denne versjonen av Windows 7 Home Premium tilbyr vi som «Digital nedlasting». Det eneste kravet er at du selv oppretter en installasjons-DVD og anvender den til installasjonen av Windows 7 på datamaskinen.

599 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Norsk, Dansk, Svensk & Engelsk
Antall lisenser: 1 PC (OEM)
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: 32-bit

Windows 7 Home Premium (Norsk) er den minste utgaven i serien av Windows 7 operativsystemer, og denne versjonen av Windows 7 Home Premium tilbyr vi som «Digital nedlasting». Det eneste kravet er at du selv oppretter en installasjons-DVD og anvender den til installasjonen av Windows 7 på datamaskinen.

Tips: Er du i tvil om datamaskinen din er 32- eller 64-biters, så kan du bestille denne versjonen. Skulle det være feil, vil vi sende den andre versjonen til deg gratis.

Du vil motta en unik lisensnøkkel og nedlastingslenke til Windows 7 Home Premium via e-post. Vi sender ikke en fysisk DVD til deg. Vi anbefaler deg å lese gjennom vår installasjonsguide, som bl.a. viser hvordan du brenner installasjonsfilen til DVD og etterfølgende installerer Windows 7 Home Premium.

Tips

Se Også

Spesifikasjoner
– Produktbeskrivelse: Microsoft Windows 7 Home Premium med Service Pack 1
– Produkttype: Digital nedlasting (Electronic software download)
– Lisensnøkler: 1 PC
– Språk: Norsk, Dansk, Engelsk, Fransk, Svensk, Spansk (kontakt oss hvis du ønsker et annet språk)

Systemkrav
– 1 GHz prosessor
– 2 GB RAM minne
– 20 GB harddiskplass