• windows7proboxshotsdknew_2

Windows 7 Professional 32-bit

Denne versjonen av Windows 7 Professional er en “Digital nedlasting”, hvor du selv oppretter og installerer operativsystemet med en installasjons-DVD. Windows 7 Professional blir levert per e-post med en unik lisensnøkkel og nedlastingslenke. Du mottar ikke en fysisk DVD.

1 445 kr 659 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Microsoft
Språk: Norsk, Dansk, Engelsk, Fransk, Svensk, Spansk (kontakt oss hvis du ønsker et annet språk)
Antall lisenser: 1 PC (OEM)
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: 32-bit

Denne versjonen av Windows 7 Professional er en “Digital nedlasting”, hvor du selv oppretter og installerer operativsystemet med en installasjons-DVD.

Tips: Er du i tvil om datamaskinen din er 32- eller 64-biters, så kan du bestille denne versjonen. Skulle det være feil, vil vi sende den andre versjonen til deg gratis.

Windows 7 Professional blir levert per e-post med en unik lisensnøkkel og nedlastingslenke. Du mottar ikke en fysisk DVD. Du kan lese en utførlig installasjonsguide som viser hvordan du brenner installasjonsfilen til en DVD for å kunne installere Windows 7 Professional.

Tips

Se også

Systemkrav
– 1 GHz prosessor
– 2 GB RAM minne
– 20 GB harddiskplass

windows-7-pro-norsk-esd