Magix ACID Music Studio 11

Lag dine helt egne beats - med ACID musikkstudio enkelt og raskt
Regular price: 699.0000 NOK In stock! Order now!
kr 699 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Elsker du å lage dine egne takter og vil gjøre deg mer ut av alt? Da er ACID Music Studio det riktige valget.


Magix tok Sonys eldre system som SoundForge og bygde ACID Music Studio på samme grunnlag og ga alt en enorm oppdatering. Først av alt, med Magix ACID Music studio får du mange verktøy du trenger for å gjøre musikken din enda mer profesjonell innen lyd. Du får flere instrumenter, et hav av effekter, flere 1000 løkker og mange kule funksjoner som gjør det enkelt for deg å klippe, redigere og komponere lydfilene dine. Med 64-biters teknologi gir ACID Music Studio deg programvare for lydredigering i sanntid. Dette betyr at du kan komponere når du er på farten. ACID Music Studio fungerer med en profesjonell DAW-standard.MAGIX fremhever også den nye MIDI-funksjonaliteten som inkluderer MIDI Keyframe Automation, redigering av flere hendelser samtidig, Track Freeze, Drum og Patch Map Editing. Et hav av notatparametere som kan justeres med tradisjonell pianorullredigering og Drum Grid-modus, er lagt til for å gjøre beat-programmeringen enklere og raskere.


I tillegg er det 24/192 multitrack-lydstøtte, inline-redigering i en tidslinje og en automatisering kalt Keyframe Automation for registrering av sanntidsredigeringer i miksen.


I tillegg ACID musikkstudio med mange nye instrumenter bestående av Urban Drums, Concert Grand Piano, Pop Drums, Electric Piano, DN-e1 (virtual analog synth), VITA 2 og mange flere. Effekter som Chorus, Flanger, Limiter, Phaser, Stereo Delay og Vandal gitarforsterker / effekter-emulasjoner. og løkker som gjør det enkelt for deg å komme i gang med å utvikle taktene dine. SYRE-islagte sløyfer inkluderer tonehøyde, lengde og kortsiktige data for å lette DAW-arbeidsflyten. Selve grensesnittet har fått en massiv ansiktsløftning og den nye instrumentpakken.Med Magix får ACID Music Studio funksjoner som:


Tromme med Akai MPC Sampler.
En tromme slik at du kan produsere fenomenale spor. Velg mellom forskjellige sett og lyder for å produsere beats i forskjellige stiler.


Konsertfunksjon.
Få den autentiske klagen fra et klassisk konsertsal. Magix har prøvd et konsertflygel i et internasjonalt konsertsal.


Pop-trommer
Produserer nesten alt fra teknospor til kontrabass i metallstil - med denne funksjonen.


elpiano
Electric Piano er flott for smokey jazzmusikk, sjelfull blues eller svingende funk. Effekter som gir lyden din mer autentisitet.


VITA 2
En multiinstrumentalist. VITA 2 har et stort lydbibliotek og simulerer i utmerket kvalitet. Her er det bare fantasien som setter grensene for hvordan taktene dine vil være.


Rock Drums
Med Rock Drums får du tilgang til alt fra kraftige metalltrommer til live beats, som du fritt kan bruke i miksene dine.


og mye mer.


Ja, det kan høres avansert ut, men Magix har faktisk klart å gjøre ACID Music Studio om til et allsidig musikkprogram der du kan lage dine egne kule remikser eller treffe ganske raskt.


Windows:
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versjoner unntatt Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Minimum:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-prosessor.
RAM: 1 GB minne.
HDD: 400 MB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1024x768.

Anbefalt:
CPU: 2+ GHz Quad-core Intel- eller AMD-prosessor.
RAM: 8 GB minne.
SSD: 5+ GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1024x768 eller høyere.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Producentnummer: ANR008271ESD

Manufacturer : Magix

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.