Fraktinformasjon

Alle varer sendes som en «digital nedlasting» og blir levert direkte til kjøpers e-post. Ved kjøp av en «digital nedlasting» vil du motta din e-postkvittering med lisensnøkkel og nedlastingslenke innen 1-2 minutter, men er den aktuelle lisensnøkkelen ikke på lager, må vi etterbestille gjennom vårt system. Dette kan ta noen timer.

Derfor har vi som forholdsregel en leveringstid på maksimalt 24 timer på virkedager og førstkommende virkedag etter helg eller helligdag. Da har vi mulighet til å handle hvis det skulle oppstå problemer med etterbestillingen.

Er produktet en «digital nedlasting», vil du som kjøper motta en e-post inneholdende en nedlastingslenke til programvaren du kjøpte samt en lisensnøkkel for å aktivere programvaren på datamaskinen.

Ved å akseptere de generelle vilkårene, erkjenner og samtykker Kunden i at angreretten ikke gjelder for digitalt innhold levert på annet vis enn på et rørlig medium. I forbindelse med bestilling av et produkt som angreretten ikke gjelder for, kommer Kunden til å få tydelig informasjon.