Betalingsmuligheter

Når du bestiller et Software produkt her på våres webshop så tilbyr vi deg forskjellige muligheter for betaling. Vi vil kort gjennomgå de betalingsmulighetene du har.


VISA

VISA er internasjonalt kjent og akseptert som betalingskort i webshops og butikker verden over. Spesielt på internetthandel er VISA utbredt, spesielt i Europa og Nord-Amerika. Som betalingskortet har VISA en høy grad av sikkerhet via deres "3D Secure" system. Den økende sikkerhet består av at kunden etter inntastning av sine kortopplysninger skal bekrefte sin 3D Secure-kode. Koden blir opprettet av kortholderen, første gang det brukes 3D Secure.


VISA Electron

Visa Electron er, motsatt VISA, et betalingskort med sidekontroll på kortet, som derfor kun kan brukes når det er penger på kontoen. Med hensyn til sikkerhet anvender VISA Electron også "3D Secure", hvor kunden skal inntaste sine kortopplysninger og bekrefte sin 3D Secure-kode.


MasterCard

MasterCard er et betalingskort som er globalt anerkjent som betalingsmiddel i over 23 millioner butikker, både fysiske butikker og online. MasterCard har samme høye standard som VISA, hvor "3D Secure" anvendes til sikre online transaksjoner imot svindel og misbruk.


Maestro

Maestro er forholdsvis utbredt globalt, men er mest populært i Europa og Nord-Amerika. Maestro er et debetkort, på samme måte som VISA Electron, og det betyr at beløpet trekkes straks på kundens konto ved et kjøp. Maestro har samme høye standard som VISA og MasterCard, hvor "3D Secure" anvendes til sikre online transaksjoner imot svindel og misbruk.


PayPal

PayPal er en e-handelstjeneste som er meget utbredt globalt. Om du befinner deg i Europa, Amerika, Afrika eller Asia vil PayPal være kjent som et sterkt merke og betalingsinstrument til online transaksjoner. PayPal sørger for å overføre transaksjoner mellom kjøper og selger i enhver form for e-handel på internett. PayPal tar et prosentvist gebyr for hver transaksjon og det krever, at man har opprettet en PayPal konto før man kan gjennomføre et kjøp. Via PayPal kan man som kunde betale online med Visa, MasterCard, American Express eller Discover-betalingskort.