BLI FORHANDLER HOS FORDELAKTIG.NO

+ og få fordeler helt fra første dag!

 

 

SoftwareNerds ApS, som står for www.fordelaktig.no, tilbyr et spesielt forhandlerprogram for forhandlere i Danmark. I dag representerer vi over 500 individuelle forhandlere i Danmark, dette inkluderer alt fra reparasjons- og servicebutikker, til større serviceselskaper og ned til små IT-serviceselskaper, noe som i utgangspunktet betyr at det er plass til alle på fordelaktig.no

Logg

Hvis du allerede er forhandler på e-Gear.se, kan du logge inn på kontoen din ved å klikke på lenken nedenfor. Hvis du vil være forhandler, kan du registrere deg lenger nede på siden:


Logg deg på forhandlerkontoen din her


FORDELER

Som forhandler er det mulig å kjøpe produkter og varer fra oss til en spesielt lav pris. For å få tilgang til disse prisene, må du ha en handelskonto. Dette lar deg dra nytte av lave priser på alle produkter og tilbehør. Du trenger ikke å forhandle nye kjøpspriser med produsentene om og om igjen; vi har allerede gjort det for deg. Alle varene er oppført i en butikk, og du kan dra nytte av rabattene umiddelbart. I tillegg er detaljhandelprogrammet vårt strukturert slik at du får 10% rabatt umiddelbart når du kjøper 1 til 10 produkter. Hvis du trenger mer enn 10%, send en e-post med dine ønsker og vi vil gjøre en ekstra rabatt på kjøpet.

Så jo mer du kjøper, jo mer sparer du!

 

REGISTRERING

For å bli forhandler på fordelaktig.no og delta i vårt forhandlerprogram, må du sende inn en søknad om deltakelse, hvoretter vi bestemmer om deltakelse er mulig eller ikke.


KRITERIER FOR DELTAK

Forhandlere må oppfylle følgende kriterier:

din organisasjon / selskap er etablert i Norge
din organisasjon / bedrift må være registrert i CVR-registeret

 

Kalkulasjon

Det er gratis å delta i vårt forhandlerprogram. Deltakelse er gratis.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg via skjemaet nedenfor.

 

 

Når vi har mottatt informasjonen din, vil vi starte godkjenningen, og deretter vil du motta en e-post med din godkjenning og en rabattkode for de 10% du kan bruke når du handler på fordelaktig.no - Når du bestiller 10+, vil du for å få et online tilbud sendt til posten din. Når du godtar, blir du omdirigert til en spesiell side med produktene du har bedt om, og kan fullføre bestillingen din med rabatten direkte på siden.

Vi er Fordelaktig.no

       

 

   

Trenger hjelp

 

Trenger du teknisk hjelp eller har du spørsmål om produktene vi selger på fordelaktig.no?
Da er du veldig velkommen til å kontakte oss. Du må imidlertid være klar over
hva problemet ditt er, og hvordan komme i kontakt.  

Juridiske oplysning

Fordelaktig.no
SoftwareNerds ApS
Niels Brocks Gade 10A
8900 Randers C
Danmark
CVR: 38508474