Les om Fordelaktig.no

Fordelaktig.no startet som et konsept for første gang på nettet i april 2012, der konseptet var å tilby kvalitetsprodukter til fordelaktige priser. Da nye eiere overtok Fordelaktig.no i april 2018, valgte de å endre strategien for nettbutikken og fokusere 100% på salg av programvarelisenser.

På Fordelaktig.no finner du derfor nå bare programvareprodukter til noen av Norges laveste priser, og du kan også finne programvareprodukter som ingen andre norske forhandlere tilbyr.

Gjennom unike samarbeid med ulike programvareselskaper er vi i stand til å tilby programvareprodukter til fordelaktige priser og som vanligvis bare kan kjøpes som nedlasting på produsentens egen hjemmeside.

Fordelaktig.no er sertifisert til å videreselge disse programvareproduktene som en «digital nedlasting», der kjøperen mottar en nedlastingslenke til programvaren og en lisensnøkkel for å aktivere lisensperioden – alt sammen leveres på e-post, så levering er rask og gratis.

Vær oppmerksom på at Fordelaktig.no i denne sammenheng ikke gir angrerett på kjøp av programvarelisenser. Brukeren er forpliktet til selv å laste ned en prøveversjon hos produsenten for å teste programvaren før et et bindende kjøp av en programvarelisens gjøres gjennom Fordelaktig.no.

For at gjøre et kjøp på Fordelaktig.no må du gjennom 5 trinn:

  1. Finn produktene du ønsker og legg dem til i handlekurven. Deretter gå til kassen.
  2. Oppgi din personlige informasjon.
  3. Velg levering-/betalingsmetode.
  4. Godta våre vilkår og betingelser.
  5. Sjekk at alle opplysninger er riktige på oppsummeringssiden og godkjenn kjøpet.

Du er selvfølgelig også velkommen til å skrive en e-post til [email protected] dersom det er noe vi kan gjøre bedre fremover.


Eierforhold

Fordelaktig.no er eid av den danske virksomheten SoftwareNerds ApS og registrert med hovedsete i Danmark. Våres kundeservice er plassert i Danmark og vi yter support på norsk, dansk, svensk og engelsk.

Juridiske opplysninger på virksomheten:
Fordelaktig.no (SoftwareNerds ApS)
Skolestræde 3
8900 Randers C
CVR: 38508474