Les om Fordelaktig.no

Eksistert siden 2010

Fordelaktig.no gikk online første gang 8. desember 2010, der konseptet var salg av kvalitetsprodukter innen maskinvare, spillutstyr og datatilbehør. I april 2012, da vi som nye eiere overtok Fordelaktig.no, valgte vi å endre strategien for Fordelaktig.no og fokusere 100% på salg av programvarelisenser. Hos Fordelaktig.no finner du derfor programvareprodukter til noen av Norge laveste priser, og du finner også programvareprodukter som ingen andre danske forhandlere tilbyr.

Via unike samarbeidsavtaler med danske og utenlandske programvareselskaper kan vi tilby programvareprodukter til fordelaktige priser og som normalt bare kan lastes ned via produsentens egen hjemmeside - Fordelaktig.no er sertifisert til å videreselge disse programvareproduktene som en "elektronisk nedlasting", der kjøperen mottar en nedlastingslenke til programvareproduktet og en lisensnøkkel for å aktivere lisensperioden - alt levert via e-post, så levering er rask og gratis (Gjelder kun programvarelisenser).

 

2020

Året teller 2020 og igjen velger Fordelaktig.no å utvide selskapet. På begynnelsen av året har vi gjort store endringer, blant annet har en eier sagt opp og en ny eier har sluttet seg til. I dag eies Fordelaktig.no av selskapet SoftwareNerds ApS, som eies av brødrene Benny og Martin Egesø, som også fungerer som selskapets direktører. I tillegg har Morten Lund sluttet som kundeansvarlig og sørger for at alle våre kunder alltid får best mulig support sammen med teamet sitt.

I 2020 vil Fordelaktig.no kontinuerlig utvide med et nytt sortiment, som vil omfatte fysiske varer som f.eks. brukte bærbare datamaskiner og tilbehør, online spill med alt fra eksisterende spill til forhåndsbestillinger. Det vil også være mye mer fokus på spillcomputere gjennom våre utvalgte partnere. Vi utvider kontinuerlig vårt sortiment med produkter som kompletterer vår nåværende virksomhet, så følg med på Fordelaktig.no i 2020 - det kommer til å skje mye nytt!

 

Vi er Fordelaktig.no

       

 

   

Trenger hjelp

 

Trenger du teknisk hjelp eller har du spørsmål om produktene vi selger på fordelaktig.no?
Da er du veldig velkommen til å kontakte oss. Du må imidlertid være klar over
hva problemet ditt er, og hvordan komme i kontakt.  

Juridiske oplysning

Fordelaktig.no
SoftwareNerds ApS
Niels Brocks Gade 10A
8900 Randers C
Danmark
CVR: 38508474